Sağlık-Sen Yönetimi Adana’da Sağlık Çalışanlarıyla Buluştu
29 Mart 2023, Çarşamba

Sağlık-Sen Adana Şubesi, Genel Başkan Yardımcıları Sinan Kuluöztürk ve Mustafa Irgatoğlu’nun katılımıyla Teşkilat Toplantısı gerçekleştirdi.

Teşkilat mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği toplantıya, Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı ve Osmaniye Şube Başkanı Muhittin Çenet de katıldı.

 

Genel Başkan Yardımcısı Kuluöztürk: Birlikte Nice Güzel Kazanımlara İmza Atacağız

Toplantıda konuşan Genel Başkan Yardımcısı Sinan Kuluöztürk, yaşanan deprem felaketi nedeniyle geçmiş olsun dileklerini ileterek, bir daha böyle acıların yaşanmamasını temenni etti.  

Kuluöztürk, teşkilat mensuplarına sendikacılığın önemini anlatarak, teşkilatçılık ve temsilciliğin değerine vurgu yaptı. Sağlık-Sen Genel Merkezi’nin tüm temsilci ve üyelerinin yanında olduğunu dile getiren Kuluöztürk, “Hiçbir sağlık çalışanı yalnız değildir. Sağlık-Sen olarak hak ve adalet mücadelesi veriyoruz. Genel Merkez Yönetimi olarak durmadan, yorulmadan, vazgeçmeden davamızın mücadelesini vereceğiz. Bugüne kadar büyük başarılara birlikte imza attık. Bugünden sonra da birlikte daha büyük başarılar elde edeceğiz. Yapılacak çok iş, atılacak çok adım var. Birlikte nice güzel kazanımlara imza atacağız” diye konuştu.

Genel Başkan Yardımcısı Irgatoğlu: Sahanın Gerçek Sorun ve Talepleriyle Masaya Gideceğiz

Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Irgatoğlu ise Ağustos ayında başlayacak 7. Dönem Toplu Sözleşme süreci hakkında bilgi vererek, konuyla ilgili bir eylem planı hazırladıklarını anlattı. Sahanın gerçek sorun ve talepleriyle masaya gideceklerini belirten Irgatoğlu, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının özlük, sosyal ve ekonomik haklarını daha ileriye taşımak için her türlü mücadeleyi vereceklerini dile getirdi. Bugüne kadar sağlık çalışanları için önemli kazanımlar elde ettiklerini söyleyen Irgatoğlu, “Sağlık-Sen büyük bir aile. Her geçen gün ailemiz büyüyor. Bu bağlamda azim ve kararlılıkla, bilinçli sendikacılık anlayışımızla insan onuruna yakışan bir yaşam şeklinin mücadelesini vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Adana Şube Başkanı Nennioğlu: Sağlık Çalışanları Bu Ülkenin Yapı Taşı

Asrın felaketi Kahramanmaraş merkezli depremlerde sağlık çalışanlarının bu ülkenin yapı taşı olduğunun bir kez daha anlaşıldığını belirten Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, “Sizler hem sağlık çalışanı hem de depremzede oldunuz. Ülkemizin böyle felaketleri bir daha yaşamamasını temenni ediyorum. Stratejik önemi bugün bir kez daha anlaşılan sağlık çalışanlarımıza millet ve devlet adına vefa borcumuz olduğunu dile getirmek istiyorum” diye konuştu.

Sağlık-Sen Adana Şube olarak toplu sözleşmeye yönelik talepleri sıralayan Nennioğlu, sağlık çalışanlarının en iyisini hak ettiğini ifade etti.

Genel Başkan Yardımcılarından Hatay’a Ziyaret

Adana Şube’nin Teşkilat Toplantısı’nın ardından Hatay’a geçen Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcıları Sinan Kuluöztürk ve Mustafa Irgatoğlu, Sağlık-Sen İkram Evi’ni ziyaret etti.

Genel Başkan Yardımcıları Kuluöztürk ve Irgatoğlu, İkram Evi’nde sağlık çalışanlarıyla sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi.

Samandağ’da da sağlık çalışanlarını ziyaret eden Genel Başkan Yardımcıları, çalışanlara kolaylıklar diledi.

Genel Başkan Yardımcıları Kuluöztürk ve Irgatoğlu’na Hatay ziyaretlerinde; Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı ve Hatay Şube Başkanı Mustafa Tekgüzel eşlik etti.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :