KURUMSAL ANLAŞMAMIZ
28 Mart 2023, Salı

KURUMSAL ANLAŞMA

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı tarafından ORVA PSİKOLOJİ ile kurumsal anlaşma gerçekleştirilmiştir.

Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN; Yönetim Kurulumuz ve Engeli Komisyon Başkanımız ile birlikte Sayın Psikolog Furkan ÖZGÜL’ü ziyaret etti.

Özgül gerçekleştirmiş oldukları hizmetler kapsamında bilgiler paylaştı. “Bilişsel Davranışçı terapi, EMDR Terapi, Oyun Terapi, Çift Terapi, Bireysel Terapi, Çocuk ve Ergen Terapi, Kriz ve Yas Terapi, Depresyon, Anxiety, Obsesif Kompülsif Bozukluk, Otizmli Birey Eğitimi, Disleksi Eğitim, Dikkat Eğitimi, Odaklanma Problemi, Hiperaktivite Bozukluğu, Down Sendromlu Birey, Konuşma Geriliği, Özgüven Eksikliği Davranış İncelemesi, Okul Öncesi Dönem, Ödev Takibi Atölyesi, İngilizce Atölyesi, Psikososyal Davranış, Moxo Dikkat Testi, MMPI Çok Yönlü Kişilik Envanteri konularında halkımıza hizmet vermekteyiz. Bu konular üzerinde Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı ve üyelerine yönelik %25 oranında indirim uygulayacağımızı taahhüt ederiz.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

 

Şube Başkanımız Akdoğan; “ORVA Psikoloji Merkezi’nin İlimize hayırlı olmasını dileriz. Orva Psikoloji Merkezi ile yapılmış olan anlaşmanın Sağlık-Sen ailemize ve Orva Psikoloji Merkezi için hayırlara vesile olmasını temenni eder, çalışmalarında başarılar dileriz.” şeklinde görüşlerini ifade etti. Akabinde ziyaret sonlandırıldı.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :