TIP BAYRAMI ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDİYOR
19 Mart 2023, Pazar

Sağlık-Sen Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN, Yönetim Kurulumuz ve İş Yeri Temsilcilerimiz ile birlikte 14 Mart Tıp bayramı haftası münasebetiyle ziyaretlerine Keskin, Çelebi ve Karakeçili ilçelerimiz ile devam etti.

Şube Başkanımız Akdoğan; Keskin ve Karakeçili İlçe Devlet Hastanelerimiz, Keskin, Çelebi ve Karakeçili Toplum Sağlığı Merkezlerimiz,  Aile Sağlığı Merkezlerimiz ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarımızda çalışan sağlık personelimizin 14 Mart Tıp Bayramlarını kutladı.

Keskin İlçe Devlet Hastanemizi ziyaretimizde Sayın Başhekimimiz Uzm.Dr.Salih Süha ÇETİN ve  İlçemizde görev yapan mesai arkadaşlarımız ile de bir araya gelerek 14 Mart Tıp Bayramlarını Kutladı.

Keskin ziyaretimiz sonrasında Şube Başkanımız Çelebi Toplum Sağlığı Merkezi, Çelebi Aile Sağlığı Merkezi ve Çelebi Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonumuzda görev yapan mesai arkadaşlarımızı ziyaret etti. Ziyaretimizde 14 Mart Tıp Bayramı kutlandı.

Başkan Akdoğan Karakeçili İlçemizde Sayın Başhekimimiz Uzm.Dr.Feridun KARAGÖZ, ataması yeni gerçekleştirilen Hastane  Müdürümüz Serkan DÖNMEZ, Aile Hekimimiz Dr.Murat ÇOŞGUN ve mesai arkadaşlarımız ile bir araya geldi. Başkanımız sendikamız adına 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

İlçelerimizde bulanan mesai arkadaşlarımız Şube Başkanımız, Yönetim Kurulumuz ve İş Yeri Temsilcilerimizin ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek teşekkürlerini ifade ettiler. Akabinde ziyaretlerimiz sonlandırıldı.

 

 


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :