14 MART TIP BAYRAMI ZİYARETLERİMİZ
14 Mart 2023, Salı

14 MART TIP BAYRAMI ZİYARETLERİMİZ

 

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN, Yönetim Kurulumuz, İş Yeri Temsilcilerimiz, Kadın ve Engelli Komisyonumuz ile birlikte 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle ilimizde sağlık kurumlarımızda ziyaretlerde bulundu.

 

Sayın İl Sağlık Müdürümüz Dr.Murat AĞIRTAŞ’ı makamında ziyareti ile kutlamalarına başlayan Akdoğan İl Sağlık Müdürümüz nezdinde unvan ayırmaksızın sağlık teşkilatımızda görev yapan tüm personelin tıp bayramını kutladığımızı ifade etti.

Şube Başkanımız Akdoğan ve heyetimiz Yüksek İhtisas Hastanemiz Başhekimi Sayın Op.Dr.Yusuf ALBAYRAK’ı makamında ziyaret ettiler. Heyetimiz ayrıca Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekim Yardımcılarımız, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz, Hastane Müdürümüz ve Hastane idarecilerimizi ziyaret ederek 14 mart tıp bayramını kutladığımızı ifade ettiler.

 

Ardından; Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı olarak ziyaretlerimize Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Sayın Dr.Dt.Abdullah ÜÇER, Merkez Müdürümüz ve Başhemşiremiz makamlarında ziyaret edilerek tıp bayramımız kutlandı.




PAYLAŞ :