HİZMET İÇİ EĞİTİMLERE KATILDIK
12 Mart 2023, Pazar

Sağlık-Sen Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN ve Yönetim Kurulumuz, İl Sağlık Müdürlüğümüzün düzenlemiş olduğu 112 Acil Sağlık Hizmetleri Güncelleme Eğitimlerine katılım sağladı. Katıldığı eğitim sonrasında açıklamalarda bulunan Akdoğan açıklamasında;

 

İlerlemenin yolu gelişmede, gelişimin yolu ise eğitimlerden geçmektedir. Tüm sektörlerde olduğu gibi sağlık sektörümüzde de yeniliklerin gelişmelerin takibi vazgeçilmezidir. Bu kapsamda güncelleme eğitimlerinin öneminin büyük olduğunu düşünmekteyiz. Sağlık Bakanlığımızın planlamalarında eğitimlere yer verdiğini görmekteyiz. Eğitimlere önem veren ve planlayan Sağlık Bakanlığımıza, İlimizde bu amaçla organizasyonlar yapan Kırıkkale İl Sağlık Müdürümüz Sayın Dr.Murat AĞIRTAŞ ve kurumsal çabayı gösteren mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Başarılı çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz.

 

Sözlerimin başında da belirttiğim gibi Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı olarak Sağlık teşkilatımızı ilgilendiren hiçbir konuya kayıtsız kalmadığımız ve kalmayacağımız gibi eğitim konusunda da üzerimize düşen her türlü katkıyı sunacağımızdan da emin olunmalıdır.

Gelişime verdiğimiz önem, geleceğimizi belirler. “ şeklinde görüşlerini ifade etti.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :