KURUMUMUZA HOŞ GELDİNİZ
28 Şubat 2023, Salı

KURUMUMUZA HOŞ GELDİNİZ

Sağlık-Sen Şube Başkanımız Recep AKDOĞAN, Yüksek İhtisas Hastanemize atanarak görevlerine başlayan Tıbbi Sekreterlerimizin aday memur eğitimlerine katılım sağladı.

Yüksek İhtisas Hastanemizin düzenlemiş olduğu, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hülya Rabia DİRİ ve İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcılarımızdan Fatih BÜLBÜL’ün koordine ettiği eğitim toplantısına katılan Şube Başkanımız Akdoğan; yeni atanan ve çalışma hayatlarının henüz başlangıcında olan mesai arkadaşlarımıza hitaben;

“Öncelikle Konfederasyonum Memur-Sen ve Sağlık-Sen camiamız adına Kırıkkale Şube Başkanlığım, Yönetim Kurullarım adına ve elbette ki sağlık camiamız adına her birinize ayrı ayrı hoş geldin demek istiyorum.

Elbette her mesleğin kendine göre zorlukları vardır. Ancak, bir meslekte iş yaparken canınızla sevdiklerinizle sınanıyorsanız, o meslek çok daha kutsaldır.

Sağlık çalışanlarımız, profesöründen pratisyenine, hemşiresinden teknisyenine, memurundan hizmetlisine kadar ekip olarak özveriyle vatandaşlarımıza hizmet vermektedirler. İnsan sağlığı manasında kutsal sayılan bir meslek grubudur sağlık çalışanı olmak. Görev esnasında türlü meşakkatlerle karşılaşabilmektir sağlık çalışanı olmak.

Bu meşakkatler yalnızca görev sırasında değil hizmet hayatınız boyunca da oluşan ve oluşabilecek sorun ve sorunlarla da karşınıza çıkabilmektedir. İşte tam da bu noktada; Sendika ve sendikalı olmanın önemi büyüktür.

Sendika; çalışan veya işverenlerin çalışma ilişkilerinde ortak ekonomik ve sosyal hak ve çıkarlarını korumak için en az 7 çalışanın veya işverenin bir araya gelerek bir iş kolunda faaliyette bulunmak üzere oluşturdukları tüzel kişiliğe denir.

Sağlık-Sen camiası olarak bizler ilimizde genel yetkili sendika olarak hizmet etmekteyiz. Bizler sahada siz kıymetli mesai arkadaşlarımızın karşılaşabileceği her türlü soru ve sorunlar ile kanunlar, yasalar, mevzuat ve yönetmelikler çerçevesinde uğraş vermekte çalışmaktayız. Bir sendikaya üye olmak her birimiz için oldukça önemli ve önceliklidir.

Neden Sendikalı Olmalıyız;

İşimize, aşımıza, geleceğimize sahip çıkmak için.

Yasal haklarımızı korumak ve geliştirmek için.

Daha İyi ücret ve sosyal haklar elde etmek için.

Çalışma koşullarını daha iyi hale getirmek için.

İş kazalarını ve meslek hastalıklarını önlemek için.

Güvenli ve sağlıklı iş ortamında çalışmak için.

İşyerindeki haksız uygulamalara karşı durabilmek için.

İşyerinde onurlu bir çalışma ortamını gerçekleştirmek için.

 İş arkadaşımız, kendimiz, ailemiz ve çocuklarımızın geleceği için.

 

Kendinize, ailenize, kurumunuza başvuran hastalara, milletimize ve tabi ki ülkemize sorumluluk duygusu ile uzun bir süre devam edecek olan bir mesleki sürece başlayan değerli kardeşlerim kıymetli mesai arkadaşlarım. Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı olarak Şube Başkanlığım adına çalışma hayatınız boyunca mutlu, sağlıklı, başarılı bir gelecek diliyorum.” şeklinde duygularını ifade etti.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :