Sağlık-Sen Erzurum Şube Başkanlığı Temsilciler Toplantısı Yapıldı
17 Aralık 2022, Cumartesi

         

 

 

 

 

 

 

 

      Sağlık-Sen Erzurum  Şube Başkanımız, Yönetim Kurulu üyelerimiz, Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Mareşal Çakmak Devlet Hastanesi, ADSM, 112, İlçe Sağlık Müdürlükleri ve İl Sağlık Müdürlüğünde çalışan temsilcilerin katılımıyla Sendika binasında toplantı gerçekleştirildi.

            Yapılan görüşmelerle başta sağlık çalışanlarının sorunları olmak üzere, yeni teşvik ek ödeme yönetmeliği, Sağlık çalışanlarının banka promosyonları noktasındaki beklentileri ve süreci, Sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesi, Erzurum geneli sağlık çalışanlarının sorunları ve Görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı gibi birçok önemli konularda görüş alışverişinde bulunuldu.

        Sağlık-Sen’in sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sorunlarını çözmek için ve refah seviyelerini artırmak için mücadele ettiklerini ve sorunları her daim dile getireceklerini belirten Sağlık-Sen Erzurum Şube Başkanı Abdullah DUMAN açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
      “Yetkili olduğumuz günden bu yana sağlık ve sosyal hizmet emekçileri için yüzlerce kazanıma imza attık. 3600 Ek Gösterge, Teşvik ve Sözleşmelerin kadroya geçmesi gibi pek çok sorunun çözüme kavuşmasını sağladık. Mücadelemiz sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının refah seviyelerini artırmak içindir. Bizim yola çıktığımızda hedefimiz, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sorunlarını çözmek ve yüzlerini güldürmekti. Bugün de aynı anlayışla, azim ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

         Toplantıya katılan, sahada emek veren tüm temsilci arkadaşlarımıza ve değeli üyerlerimize teşekkür ederiz .

PAYLAŞ :