Mersin Üniversite Şube’nin Genel Kurulu Gerçekleştirildi
12 Kasım 2022, Cumartesi

Sağlık-Sen Mersin Üniversite Şubesi’nin 1. Olağan Genel Kurulu’nda Kurucu Şube Başkanı Sami Yener, şube başkanlığına seçildi.

Tek listeyle gerçekleştirilen genel kurula AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Memur-Sen Mersin İl Temsilcisi Abdulla Çelik, Mersin Şube Başkanı Hasan Özer, delegeler ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Genel kurulun Divan Başkanlığını Mersin Şube Başkanı Hasan özer yaptı.

Şube Başkanı Yener: Adaletsizlik ve Hakkaniyetsizliklere Karşı Eyvallahımız Yok

Şube Başkanı seçilen Sami Yener yaptığı konuşmada, üniversite hastanelerinde görev yapan sağlık çalışanlarının yapısal sorunlardan kaynaklı mağduriyetler yaşadığını söyleyerek, “İstihdam yetersizliği, aşırı iş yükü, şiddet, ücret adaletsizliği ve üniversite hastanelerinde yaşanan sorunların çözüme kavuşması en büyük arzumuz. Yaşanan adaletsizlik ve hakkaniyetsizliklere karşı asla eyvallahımız yok. Tüm gücümüzle hakkaniyetsizlik ve adaletsizliklerle mücadele edeceğiz. Sağlık çalışanlarımızın yaşadığı sorunların çözülmesi ve yeni kazanımlara imza atmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Birlik ve beraberlik içinde mücadele etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Sağlık-Sen Mersin Üniversite Şubesi’nin yönetimi şu isimlerden oluştu:

Şube Başkanı Sami Yener, Şube Sekreteri Mehmet Askeri Ekin, Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Süleyman Yener, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hüsniye Çekiç, Basın ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Meral Öcal, Mevzuat ve Toplu Sözleşmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Volkan Kurt, Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Oğuzhan Kara

PAYLAŞ :