Karaman Şube’nin Üst Kurul Delegeleri Belli Oldu
29 Ekim 2022, Cumartesi

Sağlık-Sen Karaman Şubesi’nin Üst Kurul Delegesi Seçimli Genel Kurulu gerçekleştirildi. Kurulda gerçekleştirilen seçim sonrası üst kurul delegeleri belli oldu.

Genel kurula delegelerin yanı sıra, Memur-Sen’e bağlı sendikaların yöneticileri ile çeşitli kurumların yöneticileri katıldı.

Üst kurul delegelerinin belirlendiği genel kurulda konuşan Karaman Şube Başkanı Beytullah Bayır, Sağlık-Sen’in verdiği mücadeleyle sağlık ve sosyal hizmet çalışanları için yüzlerce kazanıma imza attığını söyledi.

“Hiçbir Zaman Adaletsizliğe ve Eşitsizliğe Rıza Göstermedik”

Bayır, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının pek çok sorunu olduğunu kaydederek, “Verdiğimiz mücadele neticesinde pek çok sorunun çözülmesini sağladık. Yüzlerce kazanım elde ettik. Hiçbir zaman adaletsizliğe ve eşitsizliğe rıza göstermedik. Bu anlayışla yaşanan sorunların çözülmesi için mücadele ediyoruz. Karaman’da sürekli sahadayız. Çalışanlarımızın taleplerini dinliyor, çözüm üretmek için gayret gösteriyoruz. Birlik ve beraberliğimizden taviz vermeden nice sorunları çözeceğiz ve yeni kazanımlar elde edeceğiz” ifadelerini kulandı.

PAYLAŞ :