Genel Başkan Durmuş, Kırşehir’de Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanlarıyla Buluştu
28 Ekim 2022, Cuma

Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, Kırşehir’de çeşitli temaslarda bulundu. Ziyaretleri sırasında sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarıyla bir araya gelen Durmuş, çalışanların talep ve sorunlarını dinledi.

Genel Başkan Durmuş’a ziyaretleri sırasında Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Dural, Memur-Sen İl Temsilcisi Mehmet Fatih Yavuz, Kırşehir Şube Başkanı Yasin Yücesan ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Sağlık-Sen heyeti öncelikle, kentteki kurum ve hastane yöneticileri, temsilciler ile sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarıyla bir araya gelerek, gündeme dair bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Daha sonra Vali Hüdayar Mete Buhara’yı ziyaret eden heyet, kentte görevli sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sorunlarını dile getirdi.


İl Sağlık Müdürü Dr. Ertan Değirmencioğlu ile de bir araya gelen heyet, sağlık çalışanlarının gündeminde yer alan konular hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Şehit Polis Hayrettin Yılmaz Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne de bir ziyaret gerçekleştiren heyet, buradaki sağlık çalışanlarıyla sohbet etti. Heyet, Başhekim Dt. Müge Şebnem Şahin ile de görüştü.

Diş sağlığı merkezinden sonra İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Alper Tanrıbuyurdu’yu ziyaret eden heyet, çalışanların sorun ve taleplerini iletti. Heyet, İl Ambulans Servisi Başhekimliği’nde görevli çalışanlar ile Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nda görevli 112 çalışanları ile de sohbet etti.  

Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret eden Genel Başkan Durmuş ve beraberindeki heyet sağlık çalışanlarının talep ve beklentilerini dinledi. Heyet, ziyaretlerin ardından Başhekim Prof. Dr. Ali Güneş ile bir araya geldi.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde görev yapan sosyal hizmet çalışanlarıyla bir araya gelen heyet, İl Müdürü Abdullah Kömürcüoğlu’nu da ziyaret etti.

Heyet, ziyaretlerin ardından Sağlık-Sen Kırşehir Şubesi tarafından düzenlenen futbol turnuvasının final maçını izledi. Ardından futbol turnuvasını şampiyon olarak tamamlayan takıma kupasını, Genel Başkan Durmuş verdi.

 

PAYLAŞ :