Gümüşhane Şube’nin Üst Kurul Delegesi Seçimli Genel Kurulu Yapıldı
19 Ekim 2022, Çarşamba

Sağlık-Sen Gümüşhane Şubesi’nin Üst Kurul Delegesi Seçimli Genel Kurulu yapıldı. Kurulda gerçekleştirilen seçim sonrası üst kurul delegeleri belli oldu.

Kurula Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Dural, Bayburt Şube Başkanı Gökhan Akdağ, Ordu Şube Başkanı Ahmet Yılmaz, Samsun Şube Başkanı İlyas Biçer ile Memur-Sen’e bağlı sendika yöneticileri ve çeşitli kurumların yöneticileri katıldı.

Genel kurulun Divan Başkanlığını Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Dural yaptı.

Genel Başkan Yardımcısı Dural: Sürekli Sahadayız, Sorunları Yerinde Tespit Ediyoruz

Kurulda delegelere seslenen Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Dural, kurulun hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Birlik ve beraberlik içerisinde sağlık ve sosyal hizmet çalışanları için daha çok çalışacaklarını dile getiren Dural, sorunların çözümü için mücadeleye devam edeceklerini söyledi. Dural, “Biz Sağlık-Sen olarak aldanmayan ve aldatmayan bir anlayışla sendikacılık yapıyoruz. Bizim gayemiz insanların dertlerine derman olmak, onlar için çalışmak. Bu anlayışla geçmişte birçok sorunu çözdük, yüzlerce kazanıma imza attık.  Yine aynı anlayışla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Sağlık-Sen teşkilatının sürekli sahada olduğunu belirten Dural, “Bizim sendikal anlayışımızda çalışanların alın teri en yüce değerdir. Bu anlayışla emek mücadelesi veriyoruz. Sorunları yerinde tespit ediyor ve çalışmalarımızı ona göre sürdürüyoruz. Sahadan aldığımız sorunları ve talepleri mevzuat alanında en iyi uzmanlarla çalışıyor ve taleplerin kazanıma dönmesi için çalışmalara başlıyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Gümüşhane Şube Başkanı Karabulut: Çalışmalarımıza İlk Günkü Aşkla Devam Ediyoruz

Konuşmasına Bartın Amasra’da yaşanan hazin olayda hayatını kaybeden işçilere Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar dileyerek başlayan Gümüşhane Şube Bakanı Engin Karabulut, sendika faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Bin 75 üyeye ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Karabulut, teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Karabulut, “Delegelerimizden aldığımız yetkiyle çalışmalarımıza ilk günkü aşkla devam ediyoruz. Sizlere de bizlere güvenip vermiş olduğunuz yetki ve destek için ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardında seçime geçildi.


 

PAYLAŞ :