Burdur Şube’nin Yönetimi Belli Oldu
08 Ekim 2022, Cumartesi

Sağlık-Sen Burdur Şubesi’nin 5. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek listeyle gerçekleştirilen genel kurulda, Şube Başkanı Mehmet Faruk Ozan yeniden başkan seçildi.

Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Faruk Doğan’ın katılımıyla yapılan genel kurula, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Memur-Sen Burdur İl Temsilcisi Murat Bulut, Antalya Şube Başkanı Sinan Kuluöztürk, Isparta Şube Başkanı Mahmut Ağun, Memur-Sen’e bağlı sendikaların yöneticileri ile İl Sağlık Müdürü Dr. Sırrı Şenbayram ve çeşitli kurumların yöneticileri katıldı.

AK Parti Burdur Milletvekili Özçelik: Yeni Bir Düzenlemenin Geleceğini Düşünüyorum

Genel kurulda bir konuşma gerçekleştiren Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, sağlık çalışanlarına vefa borcunun olduğunu dile getirdi. Pandemi döneminde sağlık çalışanlarının büyük özveriyle çalıştığına dikkat çeken Özçelik, önümüzdeki dönemde yeni bir düzenlemenin geleceğini düşündüğünü ifade etti.

Genel Başkan Yardımcısı Doğan: Her Geçen Gün Daha da Güçlenen Bir Sendikayız

Kurulda katılımcılara hitap eden Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Faruk Doğan, sendikacılıkta mücadelenin önemine dikkat çekti. Doğan, “Teşkilatımız, bizleri ayakta tutan en önemli dayanağımız. Üyelerimizle birlikte her geçen gün büyüyen ve daha da güçlenen bir sendikayız. Bugün 265 bin üye sayısına ulaştık. Bu inanmışlığın, yılmadan mücadele etmenin başarısıdır. Birlik ve beraberlik içerisinde mücadeleye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“Çalışanların Sorunları Bizim Davamız”

Sağlık-Sen’in ülkenin en büyük sendikalardan biri olduğunu dile getiren Doğan, “Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımız için önemli kazanımlar elde ediyoruz, büyük başarılara imza atıyoruz. ‘Çalışanların sorunları bizim davamızdır’ bilinciyle mücadele ediyoruz” diye konuştu.

Toplu sözleşme kazanımlarının Sağlık-Sen’e olan güveni perçinlediğini ifade eden Doğan, her gün sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sendikaya üye olduğunu ve bu başarıyı gölgelemek isteyenlerin amaçlarına ulaşamayacağını dile getirdi.

4688 Sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanunu’na da değinen Doğan, “Sendika bir mücadele işi. 7 kişi bir araya geliyor bir sendika kuruyor. Biz de sendikayız diyor. Bu böyle kolay olmamalı. O yüzden 4688 sayılı yasa mutlaka değişmeli” dedi.

Burdur Şube Başkanı Ozan: Önümüze Çıkan Engelleri Hep Birlikte Aşacağız

Genel kurulda güven tazeleyen Burdur Şube Başkanı Mehmet Faruk Ozan, Sağlık-Sen’in ezberleri bozan bir sendika olduğunu belirterek, “Çeyrek asrı aşan tarihimizle, Mehmet Akif İnan’dan aldığımız mirasla yerli ve milli hassasiyetlerle sendikacılık yapmak niyetinde olan Sağlık-Sen, Türkiye genelinde çeyrek milyon üyeye ulaşarak ülkemizin en büyük sendikalarından biri haline geldi” diye konuştu.

Teşkilata, temsilcilere, fedakar sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarına teşekkür eden Ozan, “Sağlık ve sosyal hizmet çalışanları için tüm teşkilatımızla birlikte, geçmişten aldığımız güçle geleceğe mührümüzü vurmaya kararlıyız. Bu inanç ve azimle önümüze çıkan engelleri hep birlikte aşarak yeni kazanımların altına imzamızı atacağız. Sorunların çözümü için her mecrayı değerlendirecek, her platformu sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sorunlarının konuşulduğu ve çözüm üretildiği mekanlara dönüştüreceğiz, bu da bizim boynumuzun borcudur” ifadelerini kullandı.

Sağlık-Sen Burdur Şubesi’nin yönetimi şu isimlerden oluştu:

Şube Başkanı Mehmet Faruk Ozan, Şube Sekreteri Osman Çelik, Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Yüksel, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, Basın ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Yıldız, Mevzuat ve Toplu Sözleşmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Halil Ceylan, Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Şeref Ercan.

PAYLAŞ :