Hakkari Şube’nin Yeni Yönetimi Belli Oldu
03 Eylül 2022, Cumartesi

Sağlık-Sen Hakkari Şubesi’nin 3. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel kurulda, Başkan Adayı Nazif Arslan Şube Başkanı seçildi. 

İki listeyle yapılan Genel kurula, Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Yasin Barutcu, Adıyaman Şube Başkanı Yakub Çelik, Diyarbakır Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu, Şırnak Şube Başkanı Sabgatullah Anmal, Van Şube Başkanı Hikmet Bilgin katıldı.

Genel Başkan Yardımcısı Barutcu: 27 Yıldır Emek Hareketinin Temsilcisiyiz

Genel Başkan Yardımcısı Yasin Barutcu, Sağlık-Sen ailesinin giderek büyüdüğüne dikkat çekerek, “Kuruluşumuzun amacından sapmadan, duruşumuzdan taviz vermeden bugünlere kadar geldik. Çalışanlarımızın hakkı için mücadele etmekten yılmadık. Kurulduğumuz günden bu yana emek ve ekmek mücadelesi verdik. Sendikamızın yetkili olduğu günden bu yana elde ettiğimiz kazanımlarla sağlık çalışanlarının pek çok sorununu çözüme kavuşturduk. 27 yıldır emek hareketinin temsilcisiyiz. 27 yıldır gece gündüz emek vererek sağlık çalışanlarının hakkı için mücadele ediyoruz.” diye konuştu.

Sağlık-Sen’in sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının ekonomik, özlük ve sosyal haklarının gelişip, korunması için mücadele ettiğini anlatan Barutcu, çalışanların sorunlarının çözülmesi için hem sahada hem de masada mücadele ettiklerini dile getirdi. Barutcu, “Sağlık-Sen, gece gündüz demeden emek vererek sağlık çalışanlarının hakkı için çalışıyor. Sürekli sahadayız. Çalışanların dertleriyle dertleniyoruz. Duruşumuzdan asla taviz vermiyoruz. Yıllardır verdiğimiz bu mücadele ile bugün sağlık çalışanlarımız için önemli adımlar atılıyor" ifadelerini kullandı.

Hakkari Şube’nin 3. Olağan Genel Kurulu’nun hayırlara vesile olmasını temenni eden Barutcu, yeni seçilen yönetime başarılar diledi.

Hakkari Şube Başkanı Tanyürek: Her Zaman Sahada Çalışanların Yanında Olduk

Hakkari Şube Başkanı Orhan Tanyürek, durmadan, yorulmadan üyelerin sesi olmayı ve hak mücadelesini kararlılıkla sürdürmeyi amaçladıklarını belirterek, her zaman sahada çalışanların yanında olduklarını kaydetti.

Sağlık-Sen teşkilatının büyük bir aile olduğunu belirten Tanyürek, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğini söyledi. Tanyürek, yeni yönetime başarılar diledi.

Nazif Arslan: Teslim Aldığımız Bayrağı İleriyi Taşımak Hedefimiz

Şube Başkanı seçilen Nazif Arslan, amaçlarının sağlık çalışanlarının ekonomik, sosyal, kültürel, özlük, mesleki hak ve menfaatlerini korumak olduğunu belirterek, teslim aldıkları bayrağı bu amaç doğrultusunda ileriye taşımayı hedeflediklerini söyledi.

Genel kurulda kazanan yada kaybedenin olmadığını dile getiren Arslan, birlik ve beraberlik içeresinde çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi. Kazananın daima Sağlık-Sen ailesi olduğunu kaydeden Arslan, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Sağlık-Sen Hakkari Şubesi’nin yönetimi şu isimlerden oluştu:

Şube Başkanı Nazif Arslan, Başkan Vekili Yılmaz Göksal, Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Adnan Adıyaman, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Rıdvan Karataş, Basın ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Adem Tatlı, Mevzuat ve Toplu Sözleşmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Aydın Töre, Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ramaza Alkan.

PAYLAŞ :