Edirne Şube'nin Yönetimi Belli Oldu
20 Ağustos 2022, Cumartesi

Sağlık-Sen Edirne Şubesi’nin 4. Olağan Genel Kurulu’nda, yönetim üyeleri belli oldu. Kurulda, tek listeyle yapılan seçimde mevcut Şube Başkanı Erhan Turhan güven tazeledi. 
Edirne Şube’nin 4. Olağan Genel Kurulu, Genel Başkan Yardımcıları İdris Baykan ve Yusuf Dural’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Kurula, Sağlık-Sen Kırklareli Şube Başkanı Asım Günerhan ile Memur-Sen’e bağlı sendika temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, yöneticiler ve teşkilat mensupları katıldı. 
Kurulun Divan Başkanlığını, Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Dural yaptı.


Genel Başkan Yardımcısı Baykan: Omuz Omuza Sorunların Çözümü İçin Mücadele Ediyoruz


Genel Başkan Yardımcısı İdris Baykan, hak arama mücadelesinin birlik ve beraberlik içerisinde yapıldığında değerli olduğunu belirterek, Sağlık-Sen’in kurulduğu günden bu yana çalışanların umudu olduğunu dile getirdi. Sendika olarak büyük başarılara imza attıklarını ve bunu 265 binin üzerindeki üye sayısıyla taçlandırdıklarını kaydeden Baykan, tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti. 


Memur-Sen’in ve Sağlık-Sen’in emek ve ekmek mücadelesini sonuna kadar sürdürdüğünü kaydeden Baykan, teşkilatla birlikte omuz omuza mücadele ettiklerini ve sorunların çözümü için çalıştıklarını dile getirdi. Sendikacılığın gönül işi olduğunu belirten Baykan, “Üyelerimizin hak ve kazanımları için mücadele ederken, aynı zamanda mazlumların sesi oluyor, demokrasiden, temel hak ve özgürlüklerden yana tavır geliştiriyoruz. Güçlünün değil, haklının yanında duruyoruz” diye konuştu.


Son dönemde enflasyondan kaynaklı yaşanan ekonomik sıkıntılara da değinen Baykan, “Üyelerimizin ekonomik, sosyal, mali haklarını iyileştirmek, özlük ve özgürlük alanlarını genişletmek, temel hak ve hürriyetlerini teminat altına almak konusunda olağanüstü gayret gösteriyoruz. İstiyoruz ki adil bölüşüm gerçekleşsin, herkes hakkaniyetli bir ödeme sistemine kavuşsun” diye konuştu. 


Edirne Şube Başkanı Turhan: Bugüne Kadar Elde Edilen Tüm Kazanımlar Sağlık-Sen’in Başarısıdır


Edirne Şube Başkanı Erhan Turhan ise Sağlık-Sen’in yetkili sendika olmadan önce sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarına yönelik tek bir kazanım bile elde edilmediğine dikkat çekti. Turhan, “Bugüne kadar elde edilen tüm kazanımlar Sağlık-Sen’in başarısıdır. Sahada elde ettiğimiz kazanımlara sahip çıkıyoruz. Bugünümüzü, yarınımızı ve hedeflerimizi bıkmadan, usanmadan anlatıyoruz ve anlatmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.


Banka promosyonları için yetkililerle temasa geçtiklerini belirten Turhan, konunun çalışanların lehine çözülmesi için mücadele ettiklerini, yakın zamanda tüm çalışanların yüzlerinin güleceğine inandıklarını kaydetti. 


Sağlık-Sen Edirne Şubesi’nin yönetimi şu isimlerden oluştu:


Şube Başkanı Erhan Turhan, Başkan Vekili Sinan Palulu, Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Öner Kayar, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Sefer Sizgin, Basın ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Ersoy Gündüz, Mevzuat ve Toplu Sözleşmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Halil Bozoğlu, Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Sevda Demir.

PAYLAŞ :