Kırşehir Şube’nin 6. Olağan Genel Kurulu Yapıldı
23 Temmuz 2022, Cumartesi

Sağlık-Sen Kırşehir Şubesi’nin 6. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel kurulda tek aday olan Yasin Yücesan, yeniden Şube Başkanı seçildi.

Genel kurula katılan Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Faruk Doğan, Şube Başkanı Yücesan ve ekibini tebrik etti. 

Genel kurula, AK Parti eski Milletvekili Mikail Arslan,  Ak Parti İl Başkanı Seher Ünsal, İl Genel Meclis Başkanı Şaban Çelik, Memur-Sen İl Temsilcisi Fatih Mehmet Yavuz, İl Sağlık Müdürü Dr. Ertan Değirmencioğlu ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Kömürcüoğlu katıldı. 

Ayrıca genel kurula Kayseri Şube Başkanı Hakan Keser, Konya Şube Başkanı Ahmet Uzunay, Nevşehir Şube Başkanı Hakan Gündüpolat ve Sivas Şube Başkanı Muhittin Musaoğlu da katıldı.

Şube Başkanı Yücesan: Birlikte Çok Güzel İşler Başardık

Tek listeyle yapılan seçimde güven tazeleyen Şube Başkanı Yasin Yücesan, “Bir dönemi daha geride bırakıyoruz. Birlikte çok güzel işler başardık ve başarmaya da devam edeceğiz. Yönetim kurulu üyelerimden delegelerimize, temsilcilerimizden üyelerimize sendikamıza, davamıza zerre miktar faydası dokunan herkese gönülden teşekkür ediyorum. Kırşehir Şubesi olarak yorulmadan, bıkmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.  

Sağlık-Sen Kırşehir Şubesi’nin yönetimi şu isimlerden oluştu:

Şube Başkanı Yasin Yücesan, Şube Sekreteri Alper Uzun, Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Muhammed Özdemir, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı İlkay Tekin, Basın ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Recep Kadir Turpçu, Mevzuat ve Toplu Sözleşmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Murat Sargın, Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı İbrahim Baykal.

 

PAYLAŞ :