Giresun Şube’nin Yeni Yönetimi Belli Oldu
23 Temmuz 2022, Cumartesi

Sağlık-Sen Giresun Şubesi’nin yeni şube başkanı ve yönetimi belli oldu. Tek listeyle yapılan Giresun Şube’nin 5. Olağan Genel Kurulu’nda Ogün Elifoğlu, Şube Başkanı seçildi. 

Genel kurula; Memur-Sen İl Temsilcisi Muhammet Sarı, Ordu Şube Başkanı Ahmet Yılmaz, Rize Şube Başkanı İsmail Yılmaz, Samsun Şube Başkanı İlyas Biçer, Tekirdağ Şube Başkanı Hamza Öksüz, Trabzon Şube Başkanı İdris Aydın ve delegeler katıldı. 

Eski Şube Başkanı Süral: Herkese Teşekkür Ediyorum 

Eski Şube Başkanı Kerim Süral yaptığı veda konuşmasında, uzun yıllar Giresun Şube Başkanlığı yaptığını söyledi. Önemli hizmetler yaptıklarını dile getiren Süral, destek veren herkese teşekkür etti. 

Yeni Şube Başkanı Elifoğlu: Biz Birlikte Güçlüyüz ve Kocaman Büyük Bir Aileyiz

Giresun Şube’nin yeni Şube Başkanı Ogün Elifoğlu, “2003 yılından beri Kerim Başkanla birlikteyiz. Biz onun öğrencisiyiz, inşallah ondan aldığımız bayrağı onun getirdiği seviyelerden daha yukarı taşıyabiliriz. O bize her zaman abilik yaptı. Her zaman yol göstericimiz oldu. Biz de bu yolda yeni yönetimimizle birlikte ondan gördüğümüz gibi tüm paydaşlarımızı kucaklayacağız. Bütün üyelerimizle birlikte yolumuzdan şaşmadan sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımız için mücadele etmeye devam edeceğiz. Biz birlikte güçlüyüz, birlikte kocaman büyük bir aileyiz” diyerek kendisine destek veren delegelere teşekkür etti.

Sağlık-Sen Giresun Şubesi’nin yönetimi şu isimlerden oluştu:

 

Şube Başkanı Ogün Elifoğlu, Şube Sekreteri Salih Oruç, Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Çengel, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Birol Demiral, Basın ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Gökçe Güntepe, Mevzuat ve Toplu Sözleşmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Erol Beşirli, Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Özaydın.

 

 

 

PAYLAŞ :