Osmaniye Şube’nin Yönetimi Belli Oldu
23 Temmuz 2022, Cumartesi

Sağlık-Sen Osmaniye Şubesi’nin 5. Olağan Genel Kurulu’nda tek aday olan Şube Başkanı Muhittin Çenet, yeniden şube başkanı seçildi. 

Genel kurula katılan Genel Başkan Yardımcısı Yasin Barutcu, katılımcılara hitap etti. 

Sağlık-Sen’in 27 yıllık geçmişi ile onurlu bir mücadele verdiğini dile getiren Barutcu, “Kurulduğumuz günden bu yana emek, ekmek ve hak mücadelesini kararlılıkla sürdürüyoruz. Birileri gibi kaostan beslenmiyoruz, esnafın camını kırarak, kamu malına zarar vererek sendikacılık yapmıyoruz. Meşru zeminde hakkımızı arıyoruz. Bu anlayışla kamu çalışanlarının yüzlerce sorununa neşter vurduk, vurmaya da devam ediyoruz” diye konuştu. 

“Hekiminden Hemşiresine Tüm Sağlık Ordusu Bu Ülkenin Hayat Sigortasıdır”

Memur-Sen’in ve Sağlık-Sen’in her zaman milletin değerlerinden yana tavır aldığını söyleyen Barutcu, “28 Şubatta mazlumun yanında dimdik duran Memur-Sen teşkilatı vardı. 15 Temmuzda sokağa ilk inen yine Memur-Sen teşkilatıydı. Allah o günleri bize bir daha yaşatmasın” ifadelerini kullandı. 

Hekiminden hemşiresine tüm sağlık ordusunun bir bütün olduğuna dikkat çeken Barutcu, şu ifadeleri kullandı: 

“Sağlık ordusu bir bütündür. 39 ayrı branşın hepsi kendine özgü ve değerli mesleklerdir. Sağlık çalışanlarını bölmek isteyenlere asla müsaade etmeyeceğiz. Biz biliyoruz ki hekiminden hemşiresine tüm sağlık ordusu bu ülkenin hayat sigortasıdır. Sağlık çalışanlarının yetkili sendikası ve gür sesi olarak bu tür kutuplaştırıcı tavrın ve dilin asla tarafı olmayız, olamayız.”

Şube Başkanı Çenet: İstikametimiz Belli 

Şube başkanlığına yeniden seçilen Osmaniye Şube Başkanı Muhittin Çenet, kendisine güvenen yönetim kurulu üyelerine, temsilcilere ve delegelere teşekkür etti. 

Çenet, dik duruşlarından ve hak mücadelesinden taviz vermeden mücadele ettiklerini söyleyerek, “İstikametimiz belli; kutsal davamıza gönül veren, alın teri döken, üreten, emek veren herkes için onurlu bir yaşam, eşitlik, hakkaniyet ve adalet. Yol haritamızın esasını bu erdemler oluşturmaktadır. Ne mutlu bize bu yolda destek olanlara! Sağlık-Sen olarak her alanda mücadele etmeye ve kazanmaya kararlıyız. Allah birliğimize ve mücadele azmimize zeval vermesin” diye konuştu. 

Genel kurula, Osmaniye İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, Aile ve Sosyal Hizmetler Kahramanmaraş İl Müdürü Mutlu Kaya, SGK İl Müdürü Mücahit Çelik, Ak Parti İl Başkanı Seydi Gülsoy ve BBP İl Başkanı Mehmet Tamer Taşdelen katıldı. 

Genel kurula ayrıca Memur-Sen İl Temsilcisi Mahmut Kahraman, Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, Adıyaman Şube Başkanı Yakub Çelik, Antalya Şube Başkanı Sinan Kuluöztürk, Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı, Kahramanmaraş Şube Başkanı Bünyamin Mutlu Demirci ve Mersin Şube Başkanı Hasan Özer de katıldı. 

Sağlık-Sen Osmaniye Şubesi’nin yönetimi şu isimlerden oluştu:

Şube Başkanı Muhittin Çenet, Şube Sekreteri Aykut İren, Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Gökhan Karadağlı, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hacı Ömer Yüksek, Basın ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Dağ, Mevzuat ve Toplu Sözleşmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Adem Çelik, Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Kerim Kaya.

 

 

 

 

 

PAYLAŞ :