Gaziantepli Sağlık Çalışanları Bahar Şenliğinde Eğlendi
30 Mayıs 2022, Pazartesi

Sağlık-Sen Gaziantep Şubesi, sağlık çalışanları için bahar şenliği düzenledi. Şenlikte, pandemiyle 2 yıl boyunca mücadele eden sağlık çalışanları ve aileleri Oğuzhan Koç şarkılarıyla stres attı.

Yaklaşık 20 bin kişinin ilgi gösterdiği şenliğe, Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, Genel Başkan Yardımcısı Yasin Barutcu ile AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nenninoğlu, teşkilat mensupları, sağlık çalışanları ve aileleri katıldı.

Festival Park’ta düzenlenen ve bütün gün süren şenlikte, yöresel lezzetler ikram edildi, çocuk oyun alanları kuruldu. Aileleriyle keyifli zaman geçiren sağlık çalışanları, gecenin ilerleyen saatlerinde sahneye çıkan ünlü sanatçı Oğuzhan Koç’un şarkılarıyla eğlendi.

Genel Başkan Durmuş: Sağlık Çalışanlarının Hakkını Her Platformda Savunuyoruz

Gecede kısa bir konuşma yapan Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, pandemi nedeniyle zorlu bir süreçten geçen sağlık çalışanlarının 2 yılın stresini atacağı, enerji ve sinerji toplayacağı böylesine güzel bir organizasyona vesile olduğu için Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

Sağlık-Sen olarak sağlık çalışanlarının hakkını her platformda savunduklarını belirten Durmuş, “Çalışanlarımızın ekonomik refah seviyesinin yükseltilmesi için sendika olarak bütün gücümüzle mücadele ediyoruz. Bizlere destek olduğunuz, bizlerin arkasında durduğunuz için teşekkür ederim” diye konuştu.

Gaziantep Milletvekili Erdoğan: Ülkemiz ve Milletimiz Sağlık Çalışanlarına Minnettar

Geceye katılan Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ise kendisinin de salgını ağır geçirdiğini belirterek, “O dönemde doktorundan hemşiresine tüm sağlık çalışanları canlarını ortaya koyarak bizlere şifa oldu. Emekleriniz çok büyük. Sağlık çalışanlarımız tüm dünyaya örnek oldu. Ülkemiz ve milletimiz size minnettardır” ifadelerini kullandı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin: Sağlık Çalışanlarının Emrindeyiz

Sağlık çalışanlarının her zaman yanında olduklarını dile getiren Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, sağlık çalışanlarının zor bir süreçten çıktığını kaydetti. Şahin, “Yoruldunuz, gönlünüz yoruldu. Vücudunuz yoruldu. Siz bizim aşkla çalışan gönül fertlerimizsiniz. Siz bizim başımızın tacı, gönlümüzün nurusunuz. Bizler sağlık çalışanlarının emrindeyiz” şeklinde konuştu.

Şube Başkanı Arayıcı: Sağlık Çalışanlarına Moral ve Motivasyon Vermek İstedik

Dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan COVID-19 salgınına karşı canıyla kanıyla mücadele eden sağlık çalışanlarının bu süreçte çok yorulduğunu ifade eden Gaziantep Şubesi Başkanı Mehmet Ali Arayıcı, pandemi sürecinde canla başla çalışan sağlık çalışanları için Türkiye’de hiçbir sendikanın yapmadığı bir organizasyonu düzenlediklerini ifade etti.  Arayıcı, organizasyonla bir nebze de olsa sağlık çalışanlarının streslerini azaltıp onlara moral ve motivasyon vermeye çalıştıklarını dile getirdi.

“Hasta memnuniyeti istiyorsak önce sağlık çalışanlarını memnun etmeliyiz” diyen Arayıcı, Sağlık-Sen olarak sağlık çalışanlarının memnuniyetini son derece önemsediklerini kaydetti

 

 

PAYLAŞ :