Gaziantepli Sağlık Çalışanları Futbol Turnuvasında Bir Araya Geldi
23 Mayıs 2022, Pazartesi

Sağlık-Sen Gaziantep Şubesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvası’nın açılışı, Genel Sekreter Durali Baki ve Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Faruk Doğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. 

Turnuvaya sağlık çalışanlarının oluşturduğu 29 takım katıldı. 

Genel Sekreter Baki: Çalışanlar Stres Atıyor 

Turnuvanın açılışında konuşan Genel Sekreter Durali Baki, "Pandeminin kahramanı olan sağlık çalışanlarını bir araya getiren, onların yoğun iş hayatından bir nebze de olsa uzaklaşmasını ve stres atmalarını sağlayan Gaziantep Şubesi yöneticilerine ve turnuvanın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tüm sağlık çalışanları için düzenlenen turnuvaya olan ilgi, bu etkinliğin ne kadar önemli ve yerinde olduğunun da göstergesidir" şeklinde konuştu.

Baki, turnuvaya katılan takımlara başarılar diledi.

Genel Başkan Yardımcısı Doğan: Birlik ve Beraberlik Duyguları Güçleniyor 

Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Faruk Doğan, çalışanlar arasındaki birlik ve beraberlik duygularının güçlendirilmesi ve sağlık çalışanlarının yorucu iş hayatındaki stresten uzaklaşmaları için düzenlenen bu tür organizasyonları önemli bulduklarını söyledi. Turnuvanın centilmenlik ortamında geçeceğine inandıklarını kaydeden Doğan, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti. 

Gaziantep Şube Başkanı Arayıcı: Sosyal ve Kültürel Etkinliklere Önem Veriyoruz

Pandemi nedeniyle iki yıldan bu yana halı saha futbol turnuvasını düzenleyemediklerini kaydeden Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı, "Sağlık-Sen olarak, sağlık çalışanlarının mali ve özlük hakları ile ilgili konulardaki mücadelemizin yanında, sosyal ve kültürel etkinliklere de büyük önem veriyoruz. Pandeminin etkisinin iyice azalması ile yeniden turnuvamızı düzenlemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı

PAYLAŞ :