İstanbul Üniversiteler Şubesi Temsilciler Toplantısı Yapıldı
06 Kasım 2021, Cumartesi

Sağlık-Sen İstanbul Üniversiteler Şubesi Temsilciler Toplantısı, Genel Sekreter Durali Baki’nin katılımıyla  gerçekleştirildi.

Toplantıya İstanbul 2 No’lu Şube Başkanı Cesur Öztürk, İstanbul 5 No’lu (112) Şube Başkanı Şemsettin Göktürk, İstanbul 6 Nolu (ASH) Şube Başkanı Murat Ergül katıldı.

“Güçlü ve İnanmış Bir Teşkilata Sahibiz”

Toplantıda konuşan Genel Sekreter Durali Baki, öncelikle davasına sahip çıkan temsilcilere teşekkür etti. Sağlık-Sen teşkilatının gücüne dikkat çeken Baki, “Sağlık-Sen olarak güçlü ve inanmış bir teşkilata sahibiz. Bu bizim en büyük gurur kaynağımız. Giderek büyüyen ve güçlenen bir sendikayayız. Teşkilatımızın desteği ve güveniyle mücadelemizi sürdürüyoruz” diye konuştu.

6. Dönem Toplu Sözleşme kazanımlarına da değinen Baki, “Bu kazanımlar teşkilatımızın onurlu yürüyüşü ve dik duruşunun bir sonucudur. Elbirliği ve güç birliğiyle haklı davamızı herkese duyurduk. Sağlık-Sen ilkelere ve davasına göre sendikacılık yapıyor. Türkiye’nin her yerinde varız ve durmadan koşturacağız” ifadelerini kullandı.

Mücadele etmekten asla vazgeçmeyeceklerini söyleyen Baki, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının hakları için azimle çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.  

İstanbul Üniversiteler Şube Başkanı Çor: Omuz Omuza Vererek Nice Kazanımlara İmza Atacağız

Pandemi döneminin kahramanları olan sağlık çalışanları için toplu sözleşme masasında büyük mücadele verildiğini anlatan İstanbul Üniversiteler Şube Başkanı İsmail Çor, elde edilen kazanımlardan dolayı sahanın memnuniyetini dile getirdi.

Sağlık çalışanlarının kangren haline gelmiş sorunlarının çözümü için mücadeleye devam edeceklerini belirten Çor, “Omuz omuza vererek daha nice kazanımlara imza atacağımıza inanıyoruz. Pandeminin kahramanı sağlık çalışanlarımızın tüm sorunlarının çözümü için hiç durmadan çalışacağız. Sağlık-Sen, çeyrek asırdır kamu çalışanlarının refahı için çalıştı, bundan sonra da bu amaç için mücadele etmeye devam edecektir” diye konuştu.

 

PAYLAŞ :