Genel Başkan Semih Durmuş Diyarbakır’da Temaslarda Bulundu
30 Aralık 2020, Çarşamba

Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, Diyarbakır’da Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Abdülaziz Aslan’ın ailesini ziyaret etti.  

Hastanede İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin ve Başhekim Dr. Muhammet Asena ile de görüşen Durmuş, Aslan'ın son durumu hakkında bilgi aldı.

Ardından Durmuş,  COVID-19 nedeniyle vefat eden Dr. Abdulmenap Güzel ve sağlık çalışanı Murat Esen’in ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç’u da Diyarbakır Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu ile ziyaret eden Durmuş, üniversite hastanesinde görev yapan sağlık çalışanlarının sorunları ve talepleri üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Temaslarda bulunan Genel Başkan Durmuş’a, Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Dural, Batman Şube Başkanı Maruf Yalçın ve Siirt Şube Başkanı Vesim Eviz eşlik etti.

Genel Başkan Yardımcısı Abdülaziz Aslan’ın ailesini ziyaretin ardından Genel Başkan Semih Durmuş, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

“Kıymetli dava arkadaşımız, teşkilatımızın çok değerli Aziz abisi, Genel Başkan Yardımcımız Abdülaziz Aslan, COVİD19 nedeniyle Diyarbakır Gazi Yaşargil EAH’ta yatmaktadır. Tek dileğimiz dua.”

PAYLAŞ :