Baki ve Doğan, Adana Şubesi’nin Temsilci Teşekkür Programına Katıldı
26 Ağustos 2020, Çarşamba

Sağlık-Sen Adana Şubesi tarafından düzenlenen Temsilci Teşekkür ve Taltif Programı, Genel Sekreter Durali Baki ve Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Faruk Doğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Adana şubesinin temsilcilerine yönelik düzenlenen programda konuşan Sağlık-Sen Genel Sekreteri Durali Baki, Sağlık-Sen’in emektar temsilcilerine verdikleri mücadeleden dolayı teşekkür etti. Sendikal mücadelenin üyelerin derdiyle dertlenmek olduğunu dile getiren Baki, “Memur-Sen sendikacılık tarihinin yüz akıdır. 1995 yılından bu yana kuruş değil duruş sendikacılığı yapan mücadelenin adıyız. Bu erdemli teşkilatlarla, bu mücadeleyi hep daha ileriye taşımanın derdindeyiz. Alanları yakıp yıkan, milletin arabası, esnafın camı ve kaldırım taşıyla sorunu olanlara inat, eylemi alanlara çıkmak olarak gören, hakkını ararken kimsenin hukukuna girmeyen erdemli bir sendikal duruşun adresiyiz. 25 yıldır devam eden bu duruşumuzu, özlük ve özgürlük mücadelemizle sürdürmeye kararlıyız” dedi.

 

Genel Başkan Yardımcısı Doğan: Yeni Kazanımların Altına İmza Atacağız

Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Faruk Doğan ise sendikacılığın özveri gerektirdiğine vurgu yaptı. Sağlık çalışanları için mücadele etmekten geri durmadıklarını belirten Doğan, “Göreve geldiğimiz günden bu yana mücadelemizi sürdürüyoruz. Bekleyen sorunlar var. Bu sorunların mücadelesini hem sahada hem masada veriyoruz. Bununla birlikte sağlık çalışanlarının işin en önünde olduğu bir süreçten geçiyoruz. Bu fedakârlığa karşı bizde sağlık çalışanlarının özlük, sosyal ve ekonomik haklarının geliştirilmesi için çalışıyoruz. İnşallah yaptığımız çalışmalarla yeni kazanımların altına hep birlikte imza atacağız” ifadelerini kullandı.

 

Şube Başkanı Nennioğlu: Taleplerin Hayata Geçirilmesi İçin Çalışıyoruz

Sağlık çalışanları arasında yaşanan ayrımcılığın çalışma barışını zedelediğini dile getiren Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, “Yaşanan sorunların çözülmesi, taleplerin hayata geçirilmesi için çalışıyoruz. Yetkililer sesimizi duyuncaya kadar, sorunlar çözüme kavuşuncaya kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Onurlu yürüyüşümüze alın terinin hakkını alıncaya kadar devam edeceğiz” diye konuştu.

Programa Memur-Sen Adana İl Temsilci Mehmet Sezer ve çok sayıda temsilci katıldı.

Program öncesinde Sağlık-Sen Genel Sekreteri Durali Baki, Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Faruk Doğan ve beraberindeki heyet, Adana İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacarı, Adana 112 İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Nihat Taşdoğan’ı, 112 çalışanlarını ve COVID-19 Evde Takip Merkezi’ni ziyaret etti.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :