Sağlık-Sen’den Yüksek Lisans ve Uzaktan Eğitim Anlaşması
30 Haziran 2020, Salı

Sağlık-Sen üyelerine özel 2020-2021 yılı için Beykent Üniversitesi ile yüksek lisans ve uzaktan eğitim protokolü imzaladı.

Protokolü Sağlık-Sen adına Genel Sekreter Durali Baki, Beykent Üniversitesi adına ise Rektör Prof. Dr. Ali Murat Ferman imzaladı.

Protokole göre, 2020-2021 eğitim öğretim yılında, Sağlık-Sen üyeleri ile birinci derecede yakınları Beykent Üniversitesi’nin yüksek lisans ve uzaktan eğitim programlarından indirimli olarak yararlanabilecek. Yüksek lisans ve uzaktan eğitim programları klinik psikoloji, doktora, iş sağlığı ve güvenliği hariç tüm bölümleri kapsayacak.

 

Sağlık-Sen ve Beykent Üniversitesi arasında imzalanan protokolün detayları şöyle:

-Tezsiz yüksek lisans programları 6 bin 300 TL

-Tezli yüksek lisans programları 12 bin 600 TL

-Uzaktan eğitim yüksek lisans programları 6 bin 300 TL

-Tezsiz yüksek lisans programları en fazla 3 dönem (1,5 yıl)

-Tezli yüksek lisans programları en fazla 6 dönem (3 yıl)

-Yüksek lisans program ücretleri paket fiyatlardır. Öğrencinin başarısız olduğu dönem başına bir ders için ücret ödemeyecektir.

-Vadeli ödemelerde anlaşmalı bankalar Türkiye Ekonomi Bankası senetsiz taksit sistemi imkânıyla tezsiz yüksek lisans için 12 taksit, tezli yüksek lisans için 24 taksit ya da kredi kartlarına (Maximum, World, Bonus, Paraf ve Card Finans özelliği taşıyan kredi kartlarına) vade farksız 12 taksit olacak şekilde ödeme yapılabilecektir.

-Dersler 05.10.2020 tarihi itibariyle başlayacak ve Cumartesi - Pazar günleri 09.00 – 18.00 saatleri arasında ve hafta içi belirlenen 2 gün, 17.00 - 22.00 saatleri arasında da yapılabilecektir. 

-Grup öğrencilerin özlük hakları Lisansüstü Eğitim Enstitüsü tarafından sağlanacaktır. Quiz, vize, final ve mazeret sınavları grup öğretim üyeleri tarafından gerçekleştirilecektir.

 

Yüksek lisans ve uzaktan eğitim programları için iletişim numarası: 444 1997

 

 

PAYLAŞ :