BAYRAMLAŞMA ZİYARETLERİMİZ
27 Mayıs 2020, Çarşamba

BAYRAM ZİYARETLERİMİZ

Memur-Sen İl Başkanı Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan ve Sağlık-Sen Şube Başkanlığı Yönetim Kurulu ile birlikte tüm sağlık çalışanlarımız adına İlimizde görev yapan Sağlık İdarecilerimizi ziyaret ederek bayramlarını kutladılar.

Covid-19 Koronavirüs tedbirlerine uyarak sosyal mesafe sağlanarak İl Sağlık Müdürümüz Dr.Murat Ağırtaş’ı makamında ziyaret ederek Covid-19 ile mücadelede başarılar temenni edildi. Bayramları tebrik edilerek ilimizin güncel durumu hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu.

İl Sağlık Müdürümüz ziyareti sonrasında İlimiz Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Sayın Uzm.Dr.Tolga Demirel makamında ziyaret edildi. Tüm çalışanlarımız adına kendisinin bayramı tebrik edildi.

Yüksek İhtisas Hastanemizi ziyaret sonrasında Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimize ziyaret gerçekleştirildi. Sayın Başhekimimiz Dr.Dt.Abdullah Üçer makamında ziyaret edilerek bayramları tebrik edildi.

Bayramlaşma ziyaretlerimiz sonrasında ziyaret gerçekleştirdiğimiz sağlık idarecilerimiz ziyaretlerimizden duydukları memnuniyetleri  ifade ettiler. Ayrıca ziyaretlerimizin tamamında covid-19 koronovirüs tedbirleri alınarak sosyal mesafeler sağlanmıştır. Bu vesile ile tüm sağlık çalışanlarımızın ve Kırıkkale halkımızın bayramlarını en içten dileklerimizle kutlar daha nice güzel bayramlara sağlık ve mutluluk ulaşmayı niyaz ederiz.


PAYLAŞ :