KONYA ÜNİVERSİTE ŞUBE 2. OLAĞAN GENEL KURULUNU YAPTI
22 Aralık 2019, Pazar

Sağlık-Sen Konya Üniversite Şubesinin 2. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen genel kurulda Mithat Şafak güven tazeledi.

Genel Kurulda konuşan Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, üniversite hastanelerinin sorunlarına değinerek, "Üniversite hastanelerinin mali problemlerinin yanı sıra yapısal olarak da geliştirilmesi gerekiyor. Hastanelerin sağlık ve eğitim sistemi içerisindeki rolleri ve fonksiyonları dikkate alınarak yeni bir işletme modelinin oluşturulması önceliğimiz olmalı. Sağlık çalışanlarının motivasyonunu ve çalışma barışını sağlamak için üniversite hastanelerinde yaşanan sorunlar son bulmalı. Bugün yaşanan sorunlar kangrenleşmeden bu sorunların çözülmesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.

"Çözüm Sunan Projeler Üretiyoruz"

Teşkilat ile istişareye büyük önem verdiklerini belirten Durmuş, "Sizler sahanın sorunlarını en iyi bilen, bu sorunları yaşayanlarsınız. Bu sorunları ancak istişare ile çözebiliriz. Sorumluluğumuzun farkındayız. Bunun için mücadeleyi her alanda sürdürmeye devam ediyoruz. Binlerce sağlık çalışanı bizden gelecek haberleri bekliyor. Sorunların çözümü için kuru eleştiri değil çözüm sunan projeler üretiyoruz" diye konuştu.

Şube Başkanı Şafak: Çözüm Odaklı Çalışıyoruz

Yeniden seçilen Şube Başkanı Mithat Şafak'da, sorunların çözümü için büyük çaba sarf ettiklerini belirterek," Konya Üniversite Şube olarak dava arkadaşlarımızla çözüm odaklı çalışıyoruz. Sorunların çözümü için yetkililerle sürekli temas halindeyiz. Dün olduğu gibi bundan sonra da çözüm odaklı sendikacılık için yolumuza devam ediyoruz" dedi.

Genel Kurulda Divan Başkanlığını Genel Sekreter Durali Baki yaptı. Genel kurala Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Faruk Doğan, Ankara Üniversiteler Şube Başkanı Ercan Öztürk, Bursa Üniversiteler Şube Başkanı Eser Yıldırım, İstanbul Üniversiteler Şube Başkanı İsmail Çor, İzmir Üniversiteler Şube Başkanı Önder İnce ve Kayseri Şube Başkanı Hakan Keser Katıldı.

Sağlık-Sen Konya Üniversite Şubesinin yönetimi şu isimlerden oluştu:

Şube Başkanı Mithat Şafak, Şube Sekteri Adem Akgül, Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Şerife Kürekçi, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hakan Fırtına, Basın ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ebubekir Eken, Mevzuattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Erhan Er, Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Aslan Karadeniz.

PAYLAŞ :