KİLİS ŞUBESİ’NİN 1. OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ
21 Aralık 2019, Cumartesi

Kilis Şubesi’nin 1. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel Kurulda tek aday olan İmam Hüseyin Özcan şube başkanı seçildi.

Kilis Devlet Hastanesi Konferans Salonunda gerçekleşen Genel Kurulda, Divan Başkanı olan Genel Başkan Yardımcısı Şemsettin Karadoğan, çeyrek asırlık soylu bir mücadele sürdürdüklerini belirterek, "Hak mücadelesinde, Hakk yoldan ayrılmadan sürdürdüğümüz bu kutlu yolculuğumuzda en büyük güç ve desteği başta teşkilatımız olmak üzere bütün sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarından alıyoruz. Büyük sevdaların ve ideallerin yolu uzun, meşakkatli ve çileli olur. Bir avuç inanmış insanın yüreklerinde büyütüp taşıyarak başlattıkları bu tertemiz davamız, bugün salonlara ve meydanlara sığmayan büyük Sağlık-Sen ailesinin omuzlarında yükselmeye devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Aslan: Duruşumuzdan Taviz Vermiyoruz

Genel Başkan Yardımcısı Abdülaziz Aslan'da,  büyük bir davanın sorumluluğu ile hareket ettiklerini kaydederek, "Sağlık ve sosyal hizmet kolunda Türkiye'nin en büyük örgütlü gücü ve bağımsız sivil toplum hareketi olduk. Sendikal hareketimizin önceliğinin her zaman kamu görevlilerinin hak ve çıkarları olduğunun altını çiziyoruz. İlkesel duruşumuzdan asla taviz vermeden mücadelemize devam ediyoruz" dedi.

Aslan,  yeni seçilen yönetime Sağlık-Sen Genel Merkez Yönetimi adına başarılar diledi.

Şube Başkanı Özcan: Sorunları Kamuoyuna Getiriyoruz

Şube Başkanı İmam Hüseyin Özcan ise istişareye büyük önem verdiklerini kaydederek, "Sağlıkta yaşanan sorunların önüne geçebilmek ve çalışan odaklı çalışmalar yürütmek için çalışıyoruz. Her birimde her personelle görüşerek sorunların kamuoyuna taşınması ve çözüm getirilmesi için her türlü çabayı sarf ettik ve etmeye devam edeceğiz”  dedi.

Toplantıya Adıyaman Şube Başkanı Yasin Barutçu, Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı, Gaziantep Üniversite Şube Başkanı Cuma Kerkez, Osmaniye Şube Başkanı Muhittin Çenet, Kilis Memur-Sen Temsilcisi Bekir Şen ve Kilis İl Sağlık Müdürü Mahmut Arık katıldı.

Kilis Şubesinin yönetimi şu isimlerden oluştu:

Şube Başkanı İmam Hüseyin Özcan, Şube Sekreteri Mehmet Tatlıcı, Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Aslan, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Güler, Basın ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Suat Sarıgöz, Mevzuattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Hüseyin Hilmi Huyluoğlu, Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Havva Yüksek.

PAYLAŞ :