KARADOĞAN VE ASLAN  GAZİANTEP ŞUBESİ’NİN İL DİVANINA KATILDI
20 Aralık 2019, Cuma

Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcıları Şemsettin Karadoğan ve Abdülaziz Aslan Gaziantep Şubesi tarafından düzenlenen İl Divan toplantısına katıldı.

Toplantıda konuşan Genel Başkan Yardımcısı Şemsettin Karadoğan, sağlık ve sosyal hizmet çalışanları için mücadele etmekten gurur duyduklarını belirterek, “Biz insan onuru, medeniyet, adalet, hakkaniyet, özgürlük, demokrasi, kardeşçe yaşamak ve hakça bölüşmek kavramlarını merkeze almış değerlerin sendikacılığını yapıyoruz. Akif  Ağabeyin deyimiyle 'Erdemliler hareketiyiz". Bu hareket mazlumun yanında, zalimin karşısında durmayı kendisine şiar edinmiştir. Bu yüzden sorumluluğumuzun ve omuzlarımıza yüklenen yükün farkındayız" ifadelerini kullandı.

Aslan: Yeni Bir Sistem Hayata Geçirilmeli

Genel Başkan Yardımcısı Abdülaziz Aslan ise döner sermaye sisteminin sağlık çalışanlarını giderek mağdur ettiğini belirterek, "Döner sermaye sistemi artık sorun üretiyor,  çalışma barışını zedeliyor. Sağlık çalışanlarımızın hakkını yiyen bu sistem artık değişmeli. Yetkililer adalet dağıtan bir döner sermaye sistemini ivedilikle hayata geçirmeli" diye konuştu.

Şube Başkanı Arayıcı: Sahanın Sorunları İçin Mücadele Ediyoruz

Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı'da, sahanın sorunları için en iyi şekilde mücadele ettiklerini ifade ederek, “Teşkilatımızla gazi şehrimizde sağlık çalışanımızın yanında olmaya gayret ediyoruz. Sağlıkta yaşanan sorunların önüne geçebilmek ve çalışan odaklı çalışmalar yürütmek için mücadele ediyoruz” dedi.

Toplantıya Adıyaman Şube Başkanı Yasin Barutçu, Gaziantep Üniversite Şube Başkanı Cuma Kerkez,  Gaziantep İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr. Serdar Sarıfakı ve  Kilis İl Sağlık Müdürü Mahmut Arık katıldı.

PAYLAŞ :