Bakan Selçuk’tan Memur Sen’e Ziyaret
05 Aralık 2019, Perşembe

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Memur-Sen Genel Merkezi’ni ziyaret etti. Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ın yanı sıra Genel Sekreter ve Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş ile Memur-Sen’e bağlı diğer sendika genel başkanlarının da katıldığı görüşmede Memur-Sen’in talepleri bir kez daha Bakan Selçuk’a iletildi.

selcukziyaret1Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Bakan Selçuk’a çalışma hayatı ve kamu görevlilerinin sıkıntı ve talepleri hakkında bilgi verdi.

selcukziyaret319 Aralık’ta gerçekleştirilecek olan Kamu Personeli Danışma Kurulu (KPDK) toplantısı öncesinde teklif ve ön değerlendirmelerin de yapıldığı toplantıda; sözleşmelilerin kadroya geçiş talebi, Yardımcı Hizmetler Sınıfı çalışanlarının (YHS) Genel İdare Hizmetler Sınıfı’na (GİH) geçiş beklentisi, 4/C’den 4/B’ye geçen çalışanların sorunları, 3600 Ek Gösterge konusundaki vaat ve beklentiler, gelir vergisi ve 4688 sayılı Kanuna dair değişim talepleri de görüşüldü.

selcukziyaret2Memur-Sen’in çalışmalarını önemli bulduklarının altını çizen Bakan Selçuk, gerek yurt içinde gerekse yurt dışında gerçekleştirdikleri programlarla Memur-Sen’in emek dünyasında önemli bir işlev üstlendiğini ifade etti. .

Separador3Yalçın, ziyaretinden ötürü Bakan Selçuk’a ve heyetine teşekkürlerini iletirken, Bakan Selçuk da kabullerinden ötürü Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ın şahsında tüm Memur-Sen ailesine müteşekkir olduklarını belirtti.

PAYLAŞ :