Kırşehir Şubesi’nin 2. Olağanüstü Genel Kurulu Gerçekleşti
14 Ekim 2019, Pazartesi

Sağlık-Sen Kırşehir Şubesi 2. Olağanüstü Kongresi gerçekleştirildi. Yapılan 2. Olağanüstü Genel Kurul’da tek aday olan Yasin Yücesan, delegelerin çoğunluk oyunu alarak başkan seçildi.

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen programa Genel Başkan Yardımcıları İdris Baykan, Mahmut Faruk Doğan, Ankara Bakanlık Şube Başkanı Tahir Eren, Kayseri Şube Başkanı Hakan Keser ve Yozgat Şube Başkanı Atakan Erciyas ve delegeler katıldı.

Kongrede konuşan Genel Başkan Yardımcısı İdris Baykan,  birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, “Bir insan çok güçlü olabilir, kimseye ihtiyacı olmayabilir ama tek başına mücadele bir yere kadar. ‘Biz’ olmak gerekiyor. Biz olmak için Memur-Sen ve Sağlık-Sen kuruldu. Bize verdiğiniz destek için sizlere teşekkür ediyoruz ve mücadelemize dur durak bilmeden devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

“MÜCADELEMİZ BUNDAN SONRADA HER ALANDA DEVAM EDECEK”

Baykan, Toplu Sözleşme masasına iyi bir mutfak çalışması yaparak gittiklerini dile getirerek, “Ama süreç uyuşmazlıkla sonuçlandı. Mücadelemiz bundan sonrada her alanda devam edecek. Toplu Sözleşme taleplerimizin ve diğer taleplerimizin peşini bırakmayacağız. Memur-Sen ve Sağlık-Sen’in terinin ve yerinin olmadığı bir duruştan bahsedemeyiz.” dedi.

“SEÇİMİN HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDERİM”

Baykan devamında şunları kaydetti: “Burada olağanüstü seçim için bir aradayız. Olağanüstü kongreler süreçleri normalleştirmek için yapılır. Bugün bunun için buradayız. Neşet Ertaş’ın hemşerileri ve Ahi Evran’ın torunları kendilerine yakışanı yapacaktır. Ben seçimin hayırlı olmasını temenni ederim.”

Kırşehir Şubesinin yönetimi şu isimlerden oluştu:

Şube Başkanı Yasin Yücesan, Şube Başkan Vekili İlkay Tekin, Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Erdal Sevimli, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Alper Uzun, Basın ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Recep Kadir Turpçu, Mevzuattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Menderes Gönç, Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Murat Sargın.

 

PAYLAŞ :