Denizli’de Birlik ve Kardeşlik Pikniği
15 Haziran 2019, Cumartesi

Sağlık-Sen Denizli Şubesi’nin düzenlediği ‘Birlik ve Kardeşlik Pikniği’nde sağlık ve sosyal hizmet çalışanları bir araya geldi.

Denizli Büyüksehir Belediyesi Çamlık Mesireliği piknik alanında Sağlık-Sen üye ve gönüldaşlarına hitap eden Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Dural “Bu tür etkinlikler, birlik ve beraberliğimize katkı yapan organizasyonlardır.

Hem hoşça vakit geçirip hem de dostluğumuzu, arkadaşlığımızı, kardeşliğimizi pekiştirmemiz dayanışma gücümüze pozitif katı sunmaktadır. Bu nedenle Şube Başkanımız Metin Yüksel Koçoğlu’na ve yönetim kuruluna teşekkür ederim” dedi.

Çok sayıda sağlık ve sosyal hizmet çalışanı ile ailelerin katıldığı piknik programına; Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Dural’ın haricinde, Sağlık-Sen eski Genel Başkan Yardımcısı Kemal Çırak, Sağlık-Sen Afyon Şube Başkanı Abdülkadir Hız, Sağlık-Sen Muğla Şube Başkanı Özcan Çiçek, Denizli İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Soyfidan, Memur-Sen Denizli İl Temsilcisi Feyzullah Özelmiş ve Hak İş Denizli İl Temsilcisi Sezai Söylemez de katıldı.

PAYLAŞ :