ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDİYOR
21 Mayıs 2019, Salı

Memur-Sen İl Başkanı Sağlık-Sen Şube Başkanımız Recep Akdoğan ve Yönetim Kurulundan;

Başkan Yardımcısı; Diyanet-Sen Şube Başkanı Ünal Uzun

Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Tuncay Bulut

Toç Bir-Sen Şube Başkanı Hacı Yılmazer

Ulaştırma Memur-Sen Şube Başkanı Oğuzhan AYDIN

Bayındır Memur-Sen Şube Başkanı Mehmet KÖKSAL

Kültür Memur-Sen Şube Başkanı Fazlı ALTUNTOP Kültür Memur-Sen Şube Başkanı Fazlı ALTUNTOP
Bayındır Memur-Sen Şube Başkanı Mehmet KÖKSAL
Ulaştırma Memur-Sen Şube Başkanı Oğuzhan AYDIN
Katılımlarıyla geçtiğimiz günlerde Memur-Sen İl Başkanlığımızı ziyaret eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın İsmail Haluk KARAHAN’a iade-i ziyarette bulundular. Ziyaret esnasında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün hali hazırda yürüttüğü ve gelecekte planladığı faaliyetler hakkına bilgi paylaşımında bulunuldu. Memur-Sen İl Başkanımız Recep AKDOĞAN konfederasyonumuz ve bağlı tüm sendikalarımız adına Sayın KARAHAN’a yeni görevinin hayırlı olması temennilerini ilettiler. Karşılıklı memnuniyet ifadeleri ile ziyaret sonlandırıldı.31 Mart Yerel ve Mahalli İdareler seçimleri sonrasında görevine devam eden Sayın İl Genel Meclis Başkanımız Murat Çaykara’yı makamında ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında Şube Başkanımız Recep Akdoğan konuşmasında “Memur-Sen ailesi olarak bugüne kadar Kırıkkale’mize efektif bir şekilde hizmet veren İl Genel Meclis Başkanlığımız, 31 Mart tarihinde gerçekleşen Yerel ve Mahalli İdareler Seçimi sonrası görevlerine devam etmesi bizleri de ziyadesiyle memnun etmiştir. İnanıyoruz ki bir önceki dönemde de olduğu gibi İl Genel Meclisimiz ile yine ve yeniden daha güzel hizmetler vermek adına çalışmalarına devam edecektir.

Memur-Sen ailesi olarak Sayın Meclis Başkanımız Murat Çaykara, Başkan Vekili Harun OĞUZ ve tüm seçilen ekibine bir önceki dönemde de olduğu gibi görevlerinde başarılı bir dönem geçirmelerini diliyor, kendilerini tebrik ediyoruz. Sayın Başkanımızın Nazik karşılaması ve göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı ayrıca teşekkür ediyoruz.” Şeklinde konuştu.

İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara’nın gerçekleştirdiğimiz ziyaretten dolayı memnuniyet ifadesi ve teşekkür etmesiyle birlikte ziyaret sonlandırıldı.

PAYLAŞ :