Baki: Sendikamız 15 Mayıs’ta Yetkisini Pekiştirecek
16 Mayıs 2019, Perşembe

Sağlık-Sen Samsun Şubesi’nin iftar programına katılan Sağlık-Sen Genel Başkan Vekili Durali Baki, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının yetkili sendikası olarak bu yıl da yetkiyi pekiştirerek yollarına devam edeceklerini söyledi.

Samsun’da düzenlenen iftar programında konuşan Baki, Ramazan ayının manevi ikliminde Samsun Sağlık-Sen teşkilatı ile bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, Mayıs ayının üye sayılarının tespit edildiği bir ay olduğunu ve bu nedenle de kendileri için ayrı bir önem arz ettiğini dile getirdi.

Konuşmasında, 15 mayıs üye tespit sürecine de değinen Sağlık-Sen Genel Başkan Vekili Baki, “Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın büyük desteğiyle yetkimizi pekiştirerek yolumuza devam edeceğiz. Bundan hiçbir şüphe duymuyorum. Sendika olarak, tüm gücümüzle üyelerimizin kazanımları için mücadele ediyoruz” dedi.

Yetkiyi aldıktan sonra, toplu sözleşme sürecinin son hazırlıklarına başlayacaklarını kaydeden Baki, sağlık ve sosyal hizmetler kolunda çalışanlar adına en doğu talepleri toplu sözleşme masasına getireceklerini ve çalışanlar adına önemli kazanımlar elde etmek istediklerini söyledi.

BİÇER, HEMŞİRELER, EBELER VE ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI

Baki’nin ardından kürsüye çıkan Sağlık-Sen Samsun Şube Başkanı İlyas Biçer ise sağlık alanında kadın çalışanların sayısının bir hayli fazla olduğunu kaydederek, iş hayatlarının yanında sosyal hayatlarında anne olan, eş olan kadınların önemli fedakarlıklarda bulunduklarını söyledi.

Bu durumun asla unutulmaması gerektiğini dile getiren Biçer, içinde bulundukları haftanın hemşireler, ebeler ve anneler gününü kapsadığını hatırlatarak, iftar programına katılan üyelerin bu anlamlı günlerini kutladığını söyledi.

 

PAYLAŞ :