SAĞLIK-SEN KIRKLARELİ ŞUBESİNDE YENİ DÖNEM
28 Nisan 2019, Pazar

 

 

 

 

 

 

 

 

Sağlık-Sen Kırklareli Şubesi 1.Olağanüstü Genel Kurulu, Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Faruk Doğan, Edirne Şube Başkanı Erhan Turhan, İstanbul 1 No’lu Şube Başkanı Zafer Caner ve Tekirdağ Şube Başkanı Hamza Öksüz katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Genel Kurul İstiklal Marşı ve Saygı duruşuyla başlamıştır.

Divan Kurulu Sağlık-Sen Tekirdağ Şube Başkanı Hamza Öksüz, Memur-Sen Kırklareli İl Temsilcisi Selahattin Karanfiller ve Sağlık-Sen Edirne Şube Başkanı Erhan Turhan'dan oluşmuştur. 

Sağlık-Sen Kırklareli Şubesi’nin Olağanüstü Genel Kurulu’nda konuşan Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Faruk Doğan, toplu sözleşme sürecinin yaklaştığını hatırlatarak Sağlık-Sen’in bu konuda ciddi hazırlıkları olduğunu belirtti. Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sorunlarının çok olduğunun altını çizen Mahmut Faruk Doğan, ilk olarak çalışanlarının genelini ilgilendiren sorunların çözümü için mücadele vereceklerini söyledi. Özellikle hizmetlilerin memur kadrosuna geçirilmesi, icap nöbet ücretlerinin ödenmesi ve döner sermaye ücret dağılımın adaletli yapılması konusunda bakanlıkla görüşüldüğünü belirten Doğan, bu 3 sorun hakkında ısrarcı ve takipçi olacaklarını dile getirdi.

Protokol konuşmalarının ardından seçime geçilmiştir. 67 Delegenin katıldığı genel kurulda 59 delegenin oyunu alan Asım Günerhan, Sağlık-Sen Kırklareli Şubesinin yeni başkanı olmuştur. 

Yeni Şube Başkanı Asım Günerhan; " Yeni yönetim kurulumuz ile birlikte yükümüzün ağırlığının farkındayız. Durmadan, yorulmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Üyesinin her zaman yanında olan Sağlık-Sen Kırklareli Şubesi, önümüzdeki süreçte de aynı kararlılıkla Sağlık ve Sosyal Hizmet çalışanlarımızın özlük ve mali hakları için mücadelesini sürdürecektir, dedi.

Sağlık-Sen Kırklareli Şube yönetimi şu isimlerden oluşmuştur:

Şube Başkanı Asım Günerhan

Şube Başkan Vekili Murat Alkaş

Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Oğuzhan Köse

Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Levent Şenol

Basın ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Eray Altınışık

Mevzuattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Metin Gündüz

Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Burak Deniz Uyanık




PAYLAŞ :