250 Bin Üyemizle ‘Gözbebeğimiz Sağlık-Sen’ Diye Haykırıyoruz
11 Şubat 2019, Pazartesi

Konya Şubemizin düzenlediği Teşkilat Buluşması programı Genel Başkanımız Metin Memiş’in katılımıyla gerçekleşti.

Burada konuşan Genel Başkanımız Metin Memiş teşkilatımıza birlik ve beraberlik vurgusu yaparak 81 ilde 250 binden fazla üyemizle birlikte Sağlık-Sen’in gözbebeğimiz olduğunu söyledi. Ne kavgaya, ne ayrılığa zerre miktar tahammülü olmayan bir emanetimiz olduğunu ifade eden Memiş, “Allah’ın izni ve bu yürekli teşkilatın birliğiyle, özüyle, sözüyle, duruşuyla, emanet şuuruyla bu yolda emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

KARŞIMIZDA KİM OLURSA OLSUN KARARLI DURUŞUMUZDAN TAVİZ VERMEDİK

Sağlık-Sen olarak hedeflerimizden asla sapmadığımızı belirten Memiş, millet olarak tarihin en zor yıllarını yaşamamıza rağmen bu zor zamanlarda Sağlık-Sen olarak hem milletin, hem de bize güvenen çalışanların hukukunu koruduğumuzu dile getirdi. Üyelerimize, teşkilatımıza ve milletimize verdiğimiz sözün gereğini yapmaktan bir an olsun tereddüt etmediğimizi söyleyen Memiş, “Ülkemiz bize emanet dedik korkusuzca darbecilere karşı koyduk. 15 Temmuz’da korksaydık, milletin önüne düşmeseydik, seçtiğimiz iradeye sahip çıkmasaydık, ne Sağlık-Sen, ne Memur-Sen, ne de bağımsız Türkiye kalacaktı” dedi. Karşımızda kim olursa olsun kararlı duruşumuzdan taviz vermediğimizi belirten Memiş, en zor zamanlarda sendika tarihimizin en önemli kazanımlarını bu sayede elde ettiğimizi aktardı. Her platformda, her fırsatta sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sorunlarını gündeme taşıdığımızı vurgulayan Memiş, “Ekonomik krizlere, sosyal sorunlara, olağanüstü süreçlere rağmen mali ve sosyal haklarda çok değerli kazanımlar elde ettik. Sağlık-Sen her zaman geleceğe odaklanan bir harekettir. Bugünkü kazanımlarımızla ve yarına dair güçlü vizyonumuzla yine kazanımların adresi olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

HİÇBİR ZAMAN VESAYETE TESLİM OLMADIK, OLMAYACAĞIZ

Sendikamız üzerinde vesayet kurmak isteyenlerin olduğunu belirten Memiş, Sağlık-Sen’in hiçbir zaman vesayete teslim olmadığını ve bundan sonra da teslim olmayacağımızı söyledi. Memiş,  “Bu teşkilat birilerinin hevasına değil, hiç ölmeyecek davasına hizmet etmeye devam edecek. Sağlık-Sen ilkeleriyle ayakta kalmaya devam edecek. Burası Mehmet Akif İnan ve arkadaşlarının ocağı olmaya devam edecek. İnşallah sendikamız yeni Türkiye’nin inşa ve ihyasında aklına, vicdanına ve gücüne değer verilen bir kurum olarak yükselmeye devam edecek” şeklinde konuştu.

VARLIĞINIZLA SAĞLIK-SEN’İN GELECEĞİNE SAHİP ÇIKTINIZ

Ahde vefa anlayışımızın, emanete sahip çıkma adına sergilediğimiz gayretin önemine vurgu yapan Memiş, yeni dönemde belirlediğimiz hedeflerin güçlü teşkilatımıza yakışan hedefler olduğunu belirtti. Vizyonumuzla Sağlık-Sen’i her zaman sendikal alanda zirvede tutan anlayışı devam ettireceğimizi aktaran Memiş, teşkilatımızın ve üyelerimizin emeği ve desteğiyle geçmişte çok değerli hizmetler ve kazanımların altına imza attığımızı ifade etti. “Şimdi daha iyisi için, daha hakça bir gelecek için, daha donanımlı ve güçlü bir teşkilat için geleceğe imza atma zamanı” şeklinde konuşan Memiş, “Bugün burada sizler varlığınızla Sağlık-Sen’in geleceğine sahip çıktınız. Tek ses, tek yürek olarak heyecanımızı tazelediniz. Gelen kardeşlerimin her birine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

UYSAL: HEDEFİMİZ KONYA’DA 10 BİNDEN FAZLA ÜYE

Programda konuşan Konya Şube Başkanımız Zeynel Abidin Uysal ise Sağlık-Sen Konya Şubesi olarak güçlenerek büyümeye devam ettiklerini ve hedeflerinin Konya’da 10 binden fazla üye olduğunu belirtti. Her zaman hür iradeleriyle hareket ettiklerini söyleyen Zeynel Abidin Uysal, kimseye akıllarını kiraya vermediklerini bundan sonrada vermeyeceklerini sözlerine ekledi. Konya Şubesi olarak şube başkanlarının katılımıyla büyük bir teşkilat programı gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını aktaran Uysal, Konya’da Sağlık-Sen’i en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceklerini dile getirdi. 

Programa Genel Başkanımızın yanı sıra Genel Başkan Yardımcılarımız Kemal Çırak, Himmet Bayar, Mustafa Örnek, Eski Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Kulluk, Afyonkarahisar Şube Başkanımız Abdulkadir Hız, Ağrı Şube Başkanımız Fevzi Mağal, Aksaray Şube Başkanımız Rıfat Kaya, Ankara 1 No’lu Şube Başkanımız Şenol Şahin, Ankara 4 No’lu Şube Başkanımız İbrahim Şahin, Antalya Şube Başkanımız Sinan Kuluöztürk, Bilecik Şube Başkanımız Süleyman Akyıldız, Bolu Şube Başkanımız Sami Yılmaz, Çanakkale Şube Başkanımız Suat Özen, Çorum Şube Başkanımız Ahmet Saatçi, Denizli Şube Başkanımız Metin Yüksel Koçoğlu, Düzce Şube Başkanımız Cihan Özal, Edirne Şube Başkanımız Erhan Turhan, Erzurum Şube Başkanımız Abdullah Duman, Eskişehir Şube Başkanımız Hasan Hüseyin Köksal, Gaziantep Şube Başkanımız Mehmet Ali Arayıcı, Gaziantep Üniversite Şube Başkanımız Cuma Kerkez, Giresun Şube Başkanımız Kerim Süral, Iğdır Şube Başkanımız Dr. Caner Tazegül, Isparta Şube Başkanımız Erdal Demiralay, İstanbul 2 No’lu Şube Başkanımız Cesur Öztürk, İstanbul 4 No’lu Şube Başkanımız Musa Akan, İzmir 2 No’lu Şube Başkanımız Ekrem Özdemir, Kahramanmaraş Şube Başkanımız Bünyamin Mutlu Demirci, Karaman Şube Başkanımız İdris Güneş, Kars Şube Başkanımız Hasan Yazıcı, Kilis Şube Başkanımız Hüseyin Özcan, Kırşehir Şube Başkanımız Cuma Köysüren, Kocaeli Şube Başkanımız Erdal Yıldırım, Konya Üniversiteler Şube Başkanımız Mithat Şafak, Malatya Şube Başkanımız Mehmet Bingöl, Manisa Şube Başkanımız Mustafa Irgat, Muş Şube Başkanımız Fehmi Kuzey Vurar, Niğde Şube Başkanımız Ebuzer Doğan, Osmaniye Şubesi Başkanımız Muhittin Çenet, Sakarya Şube Başkanımız Abdullah Sönmez, Şanlıurfa Şube Başkanımız Abdülkadir Yabir, Şırnak Şube Başkanımız Gıyasettin Uçaş, Tokat Şube Başkanımız Suat Mantar, Tunceli Şubesi Başkanımız Özgür Kırmızıtaş, Uşak Şube Başkanımız Muhammed Ali Aloğlu, Yalova Şube Başkanımız İbrahim Oktay Yozgat Şube Başkanımız Atakan Erciyas ve İzmir 2 No’lu Şube Yönetim Kurulu katıldı.

Konya Şubemizin Temsilcisi Gülhan Özçalık'a özverili ve üstün gayretlerinden dolayı Genel Başkanımız Metin Memiş ve Konya Şube Başkanımız Zeynel Abidin Uysal tarafından plaket takdim edildi.




PAYLAŞ :