Kurban Bayramımız Kutlu Olsun
20 Ağustos 2018, Pazartesi

Bayramlar; birlik ve beraberliğimizin çimentosu, toplumun bütün kesimlerinin ortak sevinç noktası ve dini bakımdan anlamı bulunan özel ve sayılı günlerdir. Sevincini yaşamaya hazırlandığımız Kurban Bayramınızı tebrik ediyor, başta Sağlık-Sen ailesinin değerli mensupları, sağlık ve sosyal hizmet çalışanları olmak üzere tüm kamu görevlilerine, milletimize ve İslam Dünyasına barış, huzur ve mutluluk getirmesini Allah’tan diliyoruz. 

İslam dünyası ve dünya mazlumlarının da umudu olan ülkemiz üzerinde oyun kurmaktan vazgeçmeyen emperyalistlerin sergilediği yeni bir oyunla karşı karşıyayız. İçinde bulunduğumuz zorlu günleri atlatmanın yolu; birlik ve beraberliğimizdir. Bir ve beraber olduğumuz takdirde milletçe aşamayacağımız engel yoktur. Toplumsal birlik ve beraberliğin reçetesi ise Çanakkale Ruhu’nda gizlidir. Çanakkale’de ataları omuz omuza ölmüş bir coğrafyanın mensupları olarak, omuz omuza günümüz düşmanlarına karşı koyduğumuz ve direndiğimiz takdirde hiçbir güç ne bize, ne de İslam alemine söz geçiremeyecektir. 

Son yaşadığımız ekonomik savaş ve ambargodan kaynaklanan sıkıntıları, birlik ve beraberliğimiz sayesinde büyük ölçüde geri püskürttük. 15 Temmuz’da yapmak istediklerini yapamayan ve bugün tekrar ekonomik savaş ve yaptırımlarla sahneye çıkanların son günlerde kendilerine verdiğimiz dersi iyi okumaları gerekmektedir. Sağlık ve sosyal hizmet çalışanları ve kamu görevlileri olarak bu zorlu süreçte, üretimden gelen gücümüzü kullanarak devletimizin ve milletimizin yanında olacağımızı ilan ettik. Bu birlik ve beraberliğimiz, kenetlenmemiz ve dik duruşumuz sürdükçe hiç kimse ne bu millete, ne de bu milletin liderine boyun eğdiremez. 

Bayramların bir özelliği de, dargınlıkların sona ermesi, küslerin barışmasıdır. Her zaman vurgu yaptığımız birlik ve beraberliğimizin tesisinde, küslüklerin bitmesi büyük önem taşımaktadır. Söz konusu vatansa, milletse, ümmetse aramızdaki küçük kırgınlıkların öneminin olmadığını biliyoruz. Bu sebeple aydınlık bir gelecek, güçlü bir ekonomi ve bölgesinde lider bir ülke olma yolunda ilerleyen ülkemizin idealleri için bir kez daha kenetlenmeliyiz. 

Birlik ve beraberlik içinde, anlamına uygun bir bayram geçirmeniz temennisiyle; başta büyük Sağlık-Sen ailesinin, bütün sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının, kamu görevlilerinin, milletimiz ve İslam Dünyasının Kurban Bayramı’nı kutluyor; sağlık, barış, huzur ve mutluluklara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyoruz. 

Kurban Bayramınız Kutlu Olsun…

PAYLAŞ :