Memiş: Mazlumların Umudu Olmak İçin Mücadele Ediyoruz
01 Haziran 2018, Cuma

Genel Başkanımız Metin Memiş ve Genel Başkan Yardımcımız Kemal Çırak Afyonkarahisar Şubemizin iftar programına katıldı.

Burada konuşan Genel Başkanımız Memiş, 24 Haziranda gerçekleşecek seçimlere yönelik değerlendirmelerde bulundu. Memur-Sen ve Sağlık-Sen olarak her zaman milletimizin, ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için mücadele ettiğimizi söyleyen Memiş, “Başımızı yastığımıza koyduğumuzda yarın ülkemizde darbe mi olacak, ekonomik kriz mi olacak endişesiyle uyumak istemiyoruz” dedi. Güçlü bir Türkiye uykusuna uyumanın mümkün olduğunu ifade eden Memiş, “Başımızı yastığa koyarken bizler çocuklarımızın geleceğinden ve yarınından umutlu bir Türkiye uykusuna uyumak istiyoruz” diye konuştu. Memiş, Türkiye’nin mazlumların umudu olmak için büyük bir mücadele verdiğini sözlerine ekledi.

MİLLET ADINA KİM ÇİVİ ÇAKARSA BAŞIMIZIN ÜZERİNDE YERİ VAR

Türkiye'de yasakların kaldırılması konusunda büyük mücadele verdiğimizi aktaran Memiş, özellikle Memur-Sen'in başörtüsü yasağının kaldırılması noktasında 12 milyon 300 bin imza toplayarak yasağın tarihin çöp sepetine atılmasına katkı sağladığını hatırlattı. Milletin yanında olanların, mazlumların yanında olanların, darbecilerin karşısında olanların, yedi düvele meydan okuyanların yanında olduğumuzu ifade eden Memiş, “Bayrak hiç inmesin, ezan dinmesin ve vatan bölünmesin diyoruz. Eğer bizim bu sözümüz taraf olmaksa, evet tarafız, taraf olmaya da devam edeceğiz. Doğru kimden gelirse gelsin, doğruyu hangi siyasetçi söylerse söylesin, milletin yanında kim duruş sergilerse, millet adına kim çivi çakarsa başımızın üzerinde yeri var. Ama bu millete kim tuzak kuruyorsa, bu milletin geleceğiyle kim oynuyorsa, babamızın oğlu da olsa, onu tanımayız. Sonuna kadar da onun karşısında dururuz” şeklinde konuştu.

HIZ: SAĞLIK ÇALIŞANLARININ MAĞDURİYETİ BİR NEBZE DE OLSA GİDERİLECEK

Afyonkarahisar Şube Başkanımız Abdulkadir Hız ise konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti seçim beyannamesinde açıkladı 3600 ek gösterge konusuna değindi. Özellikle sağlık çalışanlarının emekli olunca maaş konusunda mağduriyet yaşadığını ifade eden Abdulkadir Hız, bu müjdeyle birlikte bir nebzede olsa iyileştirme olduğunu ifade etti. Hız, 3600 ek göstergenin lisans mezunu tüm sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarına verilmesi temennisinde bulunarak sözlerini noktaladı.

PAYLAŞ :