Çırak, İzmir 2 No’lu Şubemizin Piknik Programına Katıldı
07 Mayıs 2018, Pazartesi

İzmir 2 No’lu Şubemizin düzenlediği geleneksel piknik programına Genel Başkan Yardımcımız Kemal Çırak katıldı.

Yoğun katılımın olduğu piknik programında konuşan Genel Başkan Yardımcımız Çırak, sağlık çalışanlarının sorunları ve 24 Haziran seçimleri hakkında açıklamalarda bulundu.  Yıpranma payının sağlık çalışanlarının hakkı olduğunu söyleyen Kemal Çırak, tüm sağlık çalışanlarına yıpranma payı verilene kadar mücadelemizin süreceğini söyledi. Adaletsiz döner sermaye sistemine de değinen Çırak, bu sistemin sağlık çalışanına zarar verdiğini ve bir an önce köklü değişiklikler yapılması gerektiğini ifade etti. Adaletsiz dağıtılan döner sermaye nedeniyle sağlık çalışanlarının motivasyonunun düştüğünü aktaran Çırak, daha iyi sağlık hizmeti için sağlık çalışanlarının memnun edilmesi gerektiğini dile getirdi.

24 HAZİRAN’DAN TÜRKİYE DAHA GÜÇLÜ ÇIKACAK

24 Haziran’da gerçekleşecek seçimlere ilişkin de konuşan Çırak, Türkiye’nin yapılacak seçimlerden daha güçlü bir şekilde çıkacağını belirtti. Seçimin ardından ülkenin önünün açılacağını vurgulayan Çırak, ekonomik olarak da şahlanacağımızı sözlerine ekledi. Çırak “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Başkanlığa seçilmesiyle birlikte ülkemizin önündeki birçok sorun kalkacak” dedi. İzmir 2 No’lu Şubemizin her geçen gün büyüdüğünü söyleyen Çırak, “Bugün İzmir 2 No’lu Şubemizin üye sayısı 5 bin 500’ü geçmiştir, bu şubemiz adına büyük bir başarıdır. Şube Başkanımız Ekrem Özdemir’i ve ekibini azimli çalışmalarından dolayı kutlarım” şeklinde konuştu.  

ÖZDEMİR: SAĞLIK VE SOSYAL HİZMET ÇALIŞANLARININ SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

İzmir 2 No’lu Şube Başkanımız Ekrem Özdemir ise İzmir’de gerçekleştirdikleri çalışmalardan bahsetti. Ekrem Özdemir, büyük bir özveriyle sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sorunları ile taleplerini gündeme getirdiklerini söyledi. Yakaladıkları başarıda bu çalışmaların büyük etkisi olduğunu söyleyen Özdemir, büyük ve güçlü bir aile olmak için sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sesi olmaya devam edeceklerini ifade etti.

PAYLAŞ :