Vefatının 7. Yıldönümünde Erbakan Hocamızı Rahmetle Anıyoruz
27 Şubat 2018, Salı

Bugün eski Başbakanlarımızdan, ilim ve dava adamı Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın vefatının 7. Yıldönümü… Ülkemizin yetiştirdiği önemli bir lider olan, yalnızca siyasette değil, bilim, akademi ve sosyal alanlarda da önemli çalışmalara imza atmış olan Milli Görüş Hareketinin Lideri ve 54. Hükümetin Başbakanı merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'a Allah’tan rahmet diliyor, onu minnetle anıyoruz.

54. Hükümetin Başbakanı ve Milli Görüş Lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan,  mühendislik zekasını, siyasal, toplumsal, sosyal ve ekonomik alanlara transfer etmesini bilmiş öncü isimlerden birisidir. Erbakan’ın liderlik yaparken dayandığı temel zemin, medeniyet değerlerimiz ve maneviyat dünyamız olmuştur. İnşacı kimliğiyle Batı kapitalizminin yıprattığı ve  yozlaştırdığı değerlerimizi yeniden inşa etme mücadelesi vermiş ve özellikle yetiştirdiği imanlı gençlik ile de büyük ölçüde bu hedefine ulaşmıştır.

ERBAKAN, EMEĞİN VE ALINTERİNİN YANINDA OLDU

Erbakan, her zaman alınterinin ve emeğin yanında oldu. Bunu 54. Hükümetin Başbakanı olarak tüm Türkiye’ye gösterdi. Başbakan olur olmaz ilk yaptığı işlerin başında memur, emekli ve işçilere Cumhuriyet tarihinin en yüksek zamlarını yaptı. Hükümetlerin çalışanları enflasyona ezdirmeme politikalarını çöpe attı ve çalışanlara enflasyonun çok çok üzerinde refah payı verdi.

28 ŞUBAT'TA VESAYETE KARŞI DİMDİK DURAN LİDER

28 Şubat post modern darbesi sürecinde medyanın ve bazı sendikaların oluşturduğu 5'li çetenin tutumu nedeniyle 54. Hükümet zor durumda kaldı. Hükümeti zor durumda bırakanlara karşı dimdik duran Erbakan, vesayetçi sistemlerle, çetelerle ve cuntalarla hep mücadele etti.

Aynı zamanda Memur-Sen’in kurulma sürecine de öncülük eden, Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı Sağlık-Sen olarak bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyoruz.

PAYLAŞ :