Metin Memiş, Taşdemir ve Polat’ı GATA’da Ziyaret Etti
10 Ocak 2018, Çarşamba

Genel Başkanımız Metin Memiş, Ağrı’da elektrik teline takılan güvercini kurtarmak için çıktığı direkte akıma kapılarak ellerini kaybeden Ramazan Taşdemir ile AK Parti İl Kongresi’nde bayrakları toplarken elektrik akımına kapılan Harun Polat’ı tedavi gördükleri Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ziyaret etti. Ağrı Şube Başkanımız Fevzi Mağal ile birlikte gerçekleştirilen ziyarette Genel Başkanımız Memiş, tedavi süreçlerine yönelik bilgi aldı. 

Her iki gencimizin tedavi sürecinde her zaman yanlarında olacağını söyleyen Memiş, “Ramazan Taşdemir kardeşimiz, bir canlıyı kurtarmak isterken bu talihsiz kazayı yaşadı. Yaşatma gayreti, millet olarak bizim medeniyet değerlerimizde var. Keşke böyle bir kaza yaşanmasaydı, ama maalesef bazen kaçınılmaz oluyor. Kardeşimize acil şifalar diliyorum. Her zaman yanında olacağız, tedavi sürecini de takip edeceğiz” şeklinde konuştu. 

AK Parti kongresinde, elektrik direklerine asılan bayrakları toplarken akıma kapılarak yaralanan Harun Polat’ı da ziyaret eden Memiş, geçmiş olsun dileklerini iletti. Polat’ın Kick Boks yapma isteğine karşılık,  kendisine bu konuda destek olacaklarını söyleyen Memiş, tedavi boyunca hem sürecin takipçisi olacaklarını hem de ellerinden gelen yardımı yapacaklarını kaydetti.

PAYLAŞ :