Memiş: Sendikal Kazanımlarımızı 2018’de de Sürdüreceğiz
31 Aralık 2017, Pazar

Genel Başkanımız Metin Memiş, Tokat Şubemiz tarafından düzenlenen konferansa katıldı.

Programda konuşan Genel Başkanımız Metin Memiş, bugüne kadar elde edilen kazanımların üstüne yenilerini eklemek için 2018 yılında mücadelelerini sürdüreceklerini ifade etti.

2017 yılının son günlerinde uzun zamandır talepleri arasından yer alan 4/C’lilerin 4/B kadrosuna alınması kazanımının sevindirici bir gelişme olduğunu kaydeden Genel Başkanımız Memiş, bunun yanı sıra, vekil ebe hemşireler, kamu dışı aile sağlığı merkezi çalışanları ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nda ek ders karşılığı görev yapanların kadroya dahil edilmesi için çalışmaları sürdüreceklerini ifade etti.

Yıpranma payı konusunda da katılımcılara bilgiler veren Genel Başkanımız Metin Memiş, konunun TBMM gündemine alınmasını beklediklerini ifade ederek, yıpranmanın tüm sağlık çalışanlarını kapsaması gerektiğini ifade etti.

Sağlık-Sen olarak ek ödemelerin emekliliğe yansıtılması, adaletsiz döner sermaye sisteminin değiştirilmesi, sağlıkta şiddetin önlenmesi adına etkin yasal düzenlemelerin yapılması için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade eden Memiş, Kamu Personeli Danışma Kurulu ve Kurum İdari Kurul toplantılarına taşınan konuların çözüme kavuşturulması için takipte olacaklarını belirtti.

Konuşmaların ardından Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan tarafından " Bilinçli Aile ve İdeal Gençlik" konulu konferans gerçekleştirildi.

Genel Başkanımız Metin Memiş ve Tokat Şube Başkanımız Suat Mantar, konferans öncesi Tokat Devlet Hastanesi çalışanlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

PAYLAŞ :