Çırak, Bayar ve Örnek Yalova Şubemizin Divan Toplantısına Katıldı
03 Kasım 2017, Cuma

Genel Başkan Yardımcılarımız Kemal Çırak, Himmet Bayar ve Mustafa Örnek, Yalova Şubemizin İl Divan Kurulu Toplantısına katıldı, sağlık kurumlarını ziyaret ederek sağlık çalışanlarıyla görüştü.

İl Divan Kurulu Toplantısı’nda konuşan Kemal Çırak, güçlü sendikanın güçlü teşkilat yapısı ve teşkilatının yanında olan üyeleriyle olduğunu söyledi. Çırak, Sağlık-Sen olarak, sahadan kopuk bir sendikacılık yapmadığımızı, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının taleplerini yerinde tespit ederek çözüm için çalıştığımızı söyledi. Sağlık-Sen’in büyük bir aile olduğunu söyleyen Çırak, bu ailenin içinde yer alan bütün sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarına teşekkür etti.


Genel Başkan Yardımcımız Himmet Bayar ise konuşmasında, Sağlık-Sen’in bir vizyonu ve misyonu olduğunu, sahip olduğu değerler ışığında çalıştığını söyledi. Sadece sendikacılık yapmadığımızı, toplumsal konulara, ülkemiz ve dünya mazlumlarına karşı da duyarlı olduğumuzu söyleyen Bayar, “Memur-Sen ve Sağlık-Sen değerler sendikacılığı yapıyor. Kadim medeniyet değerlerimizle sendikacılık yapıyoruz. Sendikacılığı ücret boyutuna hapsetmedik. Bu çizgimizden vazgeçmeyeceğiz” dedi. 

Mustafa Örnek de konuşmasında, sendikamızın kazanımları hakkında bilgi verdi. Sağlık-Sen’in sorunlardan beslenmek yerine sorunları tespit ederek, sorumlu bir sendikacılık anlayışıyla kazanım elde ettiğini ifade etti. Sağlık-Sen’in yetkili olduktan sonra birçok sorunu kazanıma dönüştürdüğünü söyleyen Örnek, “Lisans tamamlama bizim kazanımımız. Yıpranma payı inşallah yakında kazanıma dönüşecek. Bunun mücadelesini de sürdüreceğiz. Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının bütün sorun ve taleplerini biliyoruz, çözüm için çalışıyoruz” şeklinde konuştu. 

Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Örnek, Yalova Şubemizle birlikte Divan Kurulu Toplantısı öncesi Yalova İl Sağlık Müdürü ve Yalova Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hakan Sezen’i, Yalova ASP İl Müdürü Faruk Uysal’ı ve Yalova Devlet Hastanesi çalışanlarını ziyaret etti.

PAYLAŞ :