Genel Başkanımız Antalya’da İl Divan Toplantısı’na Katıldı
06 Kasım 2017, Pazartesi

Genel Başkanımız Metin Memiş Antalya Şube Başkanlığımız tarafından düzenlenen İl Divan Toplantısı’na katıldı.

Toplantıda konuşan Genel Başkanımız Metin Memiş sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sorunları ve çözüm önerilerine yönelik değerlendirmelerde bulundu. Sağlık-Sen olarak sağlık ve sosyal hizmet çalışanları adına yetkiyi aldıktan sonra ‘gerçekleştirilemez’ denilenleri gerçekleştirdiklerini ‘kazanılamaz’ denilenleri kazandıklarını ifade eden Genel Başkanımız Memiş, “Bugüne kadar ortaya koyduğumuz vizyonla, yaptığımız çalışmalarla çalışanlarımız adına pek çok kazanım elde ettik. Bizler gücümüzü üyelerimizden alıyoruz, çalışanlarımızın sorunları ve talepleri doğrultusunda mücadele ediyoruz. Bunun sonucu olarak da kazanımlar elde ediyoruz” dedi.

“Bizler talep ederken, taleplerimizin sözünü alırken inanmayanlar, gerçekleşmeyecek diyenler, özellikle lisans tamamlama, kreş talebi ve yıpranma payı ile ilgili adımlar atılmaya ve sonuçlanmaya başladığı andan itibaren bu kazanımları sahiplenmeye çalıştılar” diyen Genel Başkanımız Memiş, kazanımlarımıza sahip çıkılması gerektiğini belirtti.

Yıpranma payı konusunun TBMM gündemine en yakın zamanda alınacağını belirten Memiş, bu sorunun çözümünün ardından ek ödemelerin emekliliğe yansıtılması ve adaletsiz döner sermaye sisteminin de Sağlık-Sen olarak olmazsa olmazları arasında yer aldığını ve bunların çözümü için yine var gücümüzle mücadeleye devam edeceğimizi sözlerine ekledi.

Antalya Şube Başkanımız Sinan Kuluöztürk de toplantıya katılımlarından dolayı Genel Başkanımız Metin Memiş’e teşekkür etti. Antalya’da sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sorunlarını ve taleplerini 7 gün 24 saat esasına göre çalışarak takip ettiklerini üyeleri ve çalışanları her zaman önemsediklerini ifade eden Şube Başkanımız Kuluöztürk, “Bizler sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımıza hizmet için varız. Sendika olarak bugüne kadar yaptıklarımız belli. Bundan sonra yine aynı kararlılık ve azimle çalışanlarımız adına kazanımlarımıza devam edeceğiz” dedi.

 

Yapılan konuşmaların ardından toplantı Genel Başkanımız Metin Memiş ve Antalya Şube Başkanımız Sinan Kuluöztürk'ün katılımcıların sorularını yanıtladığı açık oturum bölümüyle tamamlandı.

PAYLAŞ :