Memiş: Bizler Dava Sendikasıyız, Önceliğimiz Ülkemiz ve Milletimizdir
09 Ekim 2017, Pazartesi

Genel Başkanımız Metin Memiş, Sağlık-Sen’in dava sendikası olduğunu belirterek “önceliğimiz ülkemiz ve milletimizdir” dedi.  

Genel Başkanımız Metin Memiş, Genel Başkan Yardımcımız Kemal Çırak ile birlikte Burdur Şubemizin İl Divan Kurulu Toplantısına katıldı. Öğretmenevinde düzenlenen toplantıda konuşan Genel Başkanımız Memiş, “Bizler dava sendikasıyız, önceliğimiz ülkemiz ve milletimizdir. Bize yandaş sendika diyorlar; milletimizin ve ülkemizin yanındayız, milletimizin yandaş sendikasıyız” dedi. 

15 TEMMUZ’UN TÜRKİYE’YE ZARARI 60 MİLYAR TL

Millete sahip çıkanların yanından olmaya devam edeceğimizi söyleyen Metin Memiş, “15 Temmuz akşamında bazı klavye milliyetçiliği yapanlar meydanlara dahi inmedi. Ülkemiz, Çanakkale zaferinden sonra hala daha tehdit altındadır. Demokrasi nöbetlerinden sonra asıl nöbetlerimiz başlıyor dedik. 15 Temmuz’un ülkemize zararı 60 milyar TL’dir” ifadelerini kullanarak memur zamlarının toplamda 2 milyar TL tuttuğunu ve 2018 yılının ekonomik sıkıntıların yaşanacağı bir yıl olarak öngörüldüğünü aktardı. “Memur-Sen ve Sağlık-Sen olarak bu zor zamanlarda devletimizin her zaman yanındayız” diye konuşan Genel Başkanımız Memiş, “Güçlü bir Türkiye için milletin ve devletin yanında olmaktan vazgeçmeyeceğimiz” dedi.

Toplantıda konuşan Burdur Şube Başkanımız M. Faruk Ozan da “Sendika olarak dün hangi yollardan geldiysek bugün de hangi yola gideceğimizi biliyoruz” ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ :