Memur-Sen'den Başbakan Yardımcısı Akdağ'a Ziyaret
15 Eylül 2017, Cuma

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Genel Başkan Vekili Metin Memiş ve Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı Soner Can Tufanoğlu, Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ’ı ziyaret etti.

Çankaya Köşkü’nde gerçekleştirilen ziyarette Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ ile görüştü, Memur-Sen’in sendikal faaliyetlerini Akdağ ile paylaştı, istişarelerde bulundu.

Ziyarette konuşan Yalçın, Memur-Sen Konfederasyonu’nun emek ve hak mücadelesi yürüttüğünü kaydetti. Yalçın, Memur-Sen olarak dil, renk ve ırk ayrımı gözetmeden mazlumların sesi ve sözcülüğünü yaptıklarını ifade ederek, herkesin temel insan haklarından yararlanması, hak, özgürlük ve adaletin dünyada hâkim olması için mücadele ettiklerini vurguladı.

Akdağ ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’a teşekkürlerini iletti. Memur-Sen’i yakından takip ettiklerinin altını çizen Akdağ, “Memur-Sen’in sendikal vizyonunu başarılı buluyorum. Sivil toplum alanındaki faaliyetlerinde Memur-Sen’in tüm teşkilatlarına başarılar diliyorum” diye konuştu.

PAYLAŞ :