Bayar, Konya Şubemizin İl Divan Kurulu Toplantısı’na Katıldı
14 Ağustos 2017, Pazartesi

Konya Şubemizin İl Divan Toplantısı Genel Başkan Yardımcımız Himmet Bayar’ın katılımıyla gerçekleşti. Programda konuşan Himmet Bayar, devam eden Toplu Sözleşme süreci hakkında teşkilatımıza ve temsilcilerimize bilgi verdi.

Sendikamızın taleplerinin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı heyetine teslim edildiğini hatırlatan Bayar, kamu görevlilerinin hak ettikleri mali ve özlük hakları alması için büyük mücadele verildiğini ifade etti. Himmet Bayar, çok zor ve yoğun tempoda çalışan sağlık çalışanlarının mağdur edilmemesi gerektiğini belirterek “Toplu sözleşme masasına taşıdığımız sorunların çözülmesi ve tekliflerimizin kabul edilmesiyle birlikte bu mağduriyet bir nebze de olsa giderilecektir” dedi.

TALEPLERİ KAZANIMA DÖNÜŞTÜRECEĞİZ

11 hizmet kolunun tümünde yetkili olan Memur-Sen’in kamu görevlilerini, emeklilerini ve ailelerini düşünerek 4. Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerine devam ettiğini belirten Bayar, kamu görevlilerinin sorunlarının çözüme kavuşması ve beklentilerin karşılanması için hükümete büyük bir sorumluluk düştüğünü ifade etti.  Toplu sözleşme masasına taşıdığımız taleplerin sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarıyla, teşkilatımızın görüş ve önerileri doğrultusunda hazırlandığını ifade eden Bayar, “Sorunları doğru tespit ederek çözüm için çalışıyoruz. Şimdiye kadar bir çok talebimizi kazanıma dönüştürdük. 4. Dönem Toplu Sözleşmeleri’nde de sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın taleplerini kazanıma dönüştürmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Bayar, “İl Divan Toplantımızın Konya Şubemize, teşkilatımıza hayırlar getirmesini diliyorum, katılımlarından dolayı temsilcilerimize ve Konya Teşkilatımıza teşekkür ediyorum” sözleriyle konuşmasını noktaladı.

PAYLAŞ :