Toplu Sözleşme Çalıştaylarımız Sürüyor
15 Haziran 2017, Perşembe

Genel Merkezimiz tarafından gerçekleştirilen toplu sözleşme çalıştaylarımızın üçüncüsü Ankara’da yapıldı.  Çalıştayın açılışında konuşan Genel Başkanımız Metin Memiş, toplu sözleşme masasına güçlü taleplerle oturacağımız, bunun için de sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarıyla, teşkilatımızın görüşleri doğrultusunda taleplerimizi oluşturacağımızı söyledi. 

Sağlık-Sen’in, sahanın sorunlarını en iyi bilen, sorunları yerinde gören ve dinleyen, tespit ettiği sorunlara yönelik çözüm önerileri geliştiren bir anlayışla sendikacılık yaptığını söyleyen Memiş, “Biz sorunlardan beslenmek yerine sorunları çözmek için çalışıyoruz. Önce sorunları tespit ediyor, ardından gerek çalıştaylarla gerekse görüşmelerimizle çözüm önerilerini belirliyor ve çözüm için mücadele ediyoruz. Sahanın gerçeklerine uzak olan, taleplerine gözlerini kapatıp, kulaklarını tıkayanların bunu anlaması mümkün değil. Bazıları da bizim bunca emek harcayarak elde ettiğimiz kazanımları kendi hanelerine yazdırma derdindeler. Ancak, sağlık ve sosyal hizmet çalışanları bu emek hırsızlarına izin vermiyor.” şeklinde konuştu. 

Ankara’da düzenlediğimiz çalıştaya  Genel Başkanımız Metin Memiş, Genel Başkan Vekilimiz Semih Durmuş, Genel Başkan Yardımcılarımız Kemal Çırak, İdris Baykan, Himmet Bayar ve Mustafa Örnek’in yanı sıra Aksaray, Bartın, Bolu, Çankırı, Çorum, Giresun, Tokat, Yozgat, Zonguldak, Karabük, Karaman, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Sinop, Sivas, Konya, Konya Üniversite Şube, Mersin, Nevşehir, Niğde, Ordu, Samsun ve Ankara 1, 2, 3, 4, 5 ve 6 No’lu Şubelerimizin başkanlarıyla şube yönetim kurulu üyelerimiz, temsilcilerimiz ve üyelerimiz katıldı.

PAYLAŞ :