Diyarbakır’da Toplu Sözleşme Taleplerimizi Konuştuk
13 Haziran 2017, Salı

Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının 2018 ve 2019 yıllarındaki mali ve özlük haklarının belirleneceği 4. Dönem Toplu Sözleşme öncesi çalışanların talep ve sorunlarına yönelik düzenlediğimiz çalıştaylarımızın 2. si Diyarbakır’da gerçekleştirildi.

Çalıştayda konuşan Genel Başkanımız Metin Memiş toplam 5 ilde yapacakları çalıştaylarda sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının taleplerini dinleyerek toplu sözleşme görüşmelerine güçlü bir şekilde gitmek istediklerini söyledi.

Sağlık-Sen olarak sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının taleplerinin toplu sözleşme masasına yansıması için sahanın beklenti ve taleplerini önemsediklerini kaydeden Genel Başkanımız Metin Memiş, bu süreçte çalışanların taleplerinin sonuna kadar takipçisi olarak kazanıma dönüşene kadar mücadele edeceklerini ifade etti.

Diyarbakır’da yapılan çalıştaya Genel Başkanımız Metin Memiş ile birlikte Genel Başkan Vekilimiz Semih Durmuş, Genel Başkan Yardımcılarımız Mustafa Örnek, Kemal Çırak, Himmet Bayar ve Abdülaziz Aslan’ın yanı sıra, Adana, Adıyaman, Batman, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Gaziantep Üniversite, Hakkari, Malatya, Mardin, Muş, Osmaniye, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak, Tunceli ve Van şubelerimizin başkanları ve şube yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

 

PAYLAŞ :