Bayar ve Aslan, Gaziantep Üniversite Şubemizin Programına Katıldı
08 Mayıs 2017, Pazartesi

Sendikamızın Gaziantep Üniversite Şubesi tarafından düzenlenen ‘bahara merhaba’ programı, Genel Başkan Yardımcılarımız Himmet Bayar ve Abdülaziz Aslan’ın katılımı ile yapıldı. Programa ayrıca, Başhekim Doç. Dr. M. Taner Gülşen, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Suat Zengin, Memur-Sen İl Temsilcisi Ahmet Gök, Memur-Sen’e bağlı sendikaların şube başkan ve yönetim kurullarının yanı sıra, hastane müdür ve yardımcılarıyla, üyelerimiz katıldı.

Burada konuşan Himmet Bayar, Sağlık-Sen’in büyük bir aile olduğunu belirterek, bu ailenin büyümesinde en büyük emek sahibinin teşkilatımız ve üyelerimiz olduğunu söyledi. Bu tür etkinliklerle birlik ve beraberliğimizin perçinlendiğine dikkat çeken Bayar, “Sizlerden aldığımız güçle, taleplerinizi kazanıma dönüştürmek için mücadele ediyoruz. Sağlık-Sen, diğer sendikaların hayal bile edemedikleri konuları kazanıma dönüştürmenin adresidir. Bizler, sizin verdiğiniz yetki emanetine sonuna kadar sahip çıkıyor, her türlü hakkınızı savunuyor, taleplerinizi kazanıma dönüştürmek için mücadele ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

Abdülaziz Aslan ise konuşmasında, Sağlık-Sen’in sendikacılığı ücret boyutuna hapsetmediğini, ülkemiz ve dünya mazlumları, mağdurları için de çalıştığını belirtti. Başörtüsü yasağının kaldırılmasının Memur-Sen’in bir başarısı olduğunu söyleyen Aslan, dünyanın her köşesindeki mağdurlara el uzattığımızı ifade etti. 15 Temmuz darbesini gerçekleştiren FETÖ’ye ve bundan önceki diğer her türlü darbe girişimine karşı çıktığımızı hatırlatan Aslan, “Bizim duruşumuz milletten yanadır. Bizim baktığımız pencere ile milletimizin baktığı pencere aynıdır. O yüzden milletimizle beraberiz” dedi.

 

Üniversite Şube Başkanımız Cuma Kerkez de konuşmasında, Sağlık-Sen ailesinin büyümesi için çalıştıklarını, bu tür etkinliklerle de birlik ve beraberliğin pekişmesini amaçladıklarını söyledi. Katılımlarından dolayı üyelerimize teşekkür eden Kerkez, yereldeki sorunları kendilerinin çözmek için çalıştıklarını, geneli ilgilendiren konularda ise genel merkez yönetimiyle istişare ederek çözüm yolu aradıklarını ifade etti.

 

 

 

PAYLAŞ :