Sendikamızdan 5. Hemşirelik ve Ebelik Sempozyumu
08 Mayıs 2017, Pazartesi

Sendikamız tarafından düzenlenen Hemşirelik ve Ebelik Sempozyumu 10 Mayıs Çarşamba günü, Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonu’nda gerçekleşecek. Bu yıl 5. si yapılacak sempozyumda hemşirelik ve ebelik mesleğinin sorunları ve çözüm önerileri ele alınacak.

Üç ana konu ve bu konulara ait alt başlıkların ele alınmasıyla gerçekleşecek sempozyuma, konuyla ilgili akademisyen, bürokrat ve uzmanlar katılacak. 15 Temmuz gecesi yaşananların da anlatılacağı sempozyumda, hemşire/ebenin günlük hayatta yaşadığı sorunlar da dile getirilecek.

Genel Başkanımız Metin Memiş yaptığı açıklamada, sağlık sisteminin en önemli unsurlarından olan hemşire ve ebelerin sorunlarının çözümünün, sağlık hizmetlerine de olumlu katkı yapacağını söyledi. Sempozyumun bu yıl beşincisini düzenleyeceklerini belirten Memiş, “Sempozyuma, konuyla ilgili uzmanlar, bürokratlar ve mesleğin temsilcileri katılacak. Sorunları hem mesleğin mensupları üzerinden hem de bürokratik ve akademik açıdan ele alıp, çözüm önerileri geliştireceğiz” şeklinde konuştu.

Sempozyumun ana başlıkları şu şekilde:

•             Günümüzde hemşirelik ve ebelik

•             Hemşirelik ve Ebelikte Örgütlenme

•             Hemşirelik ve Ebelikte İnovasyon

PAYLAŞ :