Ülkemiz İçin, Milletimiz İçin EVET Diyoruz
22 Şubat 2017, Çarşamba

Ankara 4 No’lu Şubemizin İl Divan Toplantısı’na katılan Genel Başkan Yardımcımız Kemal Çırak “Daha güçlü bir Türkiye için, milletimizin ve çocuklarımızın geleceği için Memur-Sen ve Sağlık-Sen olarak, referandumda ‘EVET’ diyeceğiz” dedi

Memur-Sen ve Sağlık-Sen’in Türkiye’nin her kritik döneminde milletle ortak değerlerde buluştuğunu ifade eden Genel Başkan Yardımcımız Kemal Çırak “15 Temmuz’da Sağlık-Sen teşkilatı olarak darbecilere karşı nasıl durduysak 16 Nisan referandumunda da bu hainlerin önünü tamamen kesmek için, bir daha 28 Şubatları, 27 Nisanları, 15 Temmuzları yaşamamak için ‘evet’ oyu kullanacağız” dedi.

Memur-Sen’in bu yıl ki üye hedefinini 1 Milyon 111 bin 111 olduğunu belirten Çırak, Mayıs ayında Memur-Sen’e üye kamu görevlisi sayısının en az 1 Milyon 111 bin 111 olması için tüm Türkiye’de ‘Memur-Sen’e Davet’ programları düzenleyeceklerini aynı zamanda 16 Nisan referandumu için ‘Evet’ çağrısı yapacaklarını ifade etti.

16 Nisan referandumundaki anayasa değişikliği ile millet iradesinin kalıcı olmasının sağlanacağını söyleyen Çırak, “Siyasi istikrar ülke yönetimine yansıyacak, birlik ve beraberliğimizi sağlayacak. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bozacak, birlik ve beraberliğimizin çimentosu olacaktır. Güçler ayrılığının yol açtığı belirsizlik ortamı giderilecek, sorumluluk, halkın karşısına çıkacak ve hesap verecek yürütmeye verilecektir. Bürokrasinin egemenliği sona erecek, halk doğrudan seçtikleri eliyle yönetilecektir. Bu süreçte Memur-Sen olarak her geçen gün büyüyen teşkilatımızla yeni Türkiye’nin inşaasına daha güçlü katkıda bulunacağız.” dedi.

Ankara 4 No’lu Şubemizin İl Divan Toplantısı’nda Şube Başkanımız İbrahim Şahin de bir konuşma yaptı.

PAYLAŞ :